ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα βήματα του Εκι...ο Βίκτορ

Στα βήματα του Εκι...ο Βίκτορ
Σαλβα

Ελεύθερος ο Σάλβα, σε λίγες ώρες λέει ο τεχνικός της Μάλαγα. Αγωνία για Βίκτορ, σενάρια για Σέριτς

Την ώρα που άπαντες θεωρούσαν την περίπτωση του Σάλβα να έχει ουσιαστικά "τελειώσει", ο τεχνικός της Μάλαγα, Χουάν Ραμόν Μουνίθ, μιλώντας στην ισπανική "As", έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα.
Ο Σάλβα Μπαγέστα, όπως τόνισε στον προπονητή του στην Μάλαγα, πρέπει να φύγει γιατί έχει πολλές προτάσεις και ο κ. Μουνίθ, επιβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ώρες.

Θεραπεία ο Βίκτορ


Μετά τον προβληματισμό στις τάξεις των "πράσινων" για την εξέλιξη της πορείας του Εκι Γκονζάλες το ιατρικό επιτελείο μετά και την σημερινά παράπονα του Βίκτορ Μουνιόθ για πόνους στο γόνατο (μετά τα όσα είχε δηλώσει στα αποδυτήρια της Ξάνθης περί ετοιμότητάς του), οι "πονοκέφαλοι" διπλασιάζονται.

Ο Ισπανός μέσος υποβλήθηκε σε θεραπεία μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του και πλάον η συμμετοχή του στο ματς με τον Πανιώνιο είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί προκειμένου να είναι έτοιμος στα ματς-φωτιά για το Κύπελλο, τα ντέρμπι πρωταθλήματος και τα ματς με την Λανς.

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" μετά από το ζέσταμα χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, τα οποία εναλλάσονταν, με το ένα να δουλεύει πάνω στους κοιλιακούς και σε άλματα και τα άλλα δύο να παίζουν δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Έκι Γκονζάλες και Φίλιππος Δάρλας, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ηλίας Κώτσιος, Θανάσης Τσίγκας, Άντονι Σέριτς και Βίκτορ Σάντσεθ.

Μαλεζάνι καλεί Σέριτς

Απο την στιγμή που ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι πήγε στην Ουντινέζε ήταν αναμενόμενο οτι κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θα είχαν ανάμιξη σε μεταγραφικά σενάρια. Μετά απο κάποιες φήμες που ανέφεραν οτι ο Βαγγέλης Μάντζιος μπορεί να είναι ο πρώτος που θα ζητήσει απο τον Παναθηναϊκό ο Μαλεζάνι, ήρθε στο προσκήνιο του Άντονι Σέριτς.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι πιθανό ο Μαλέζανι να εισηγηθεί την απόκτηση του Κροάτη μπακ-χαφ. Άλλωστε ο Σέριτς έχει εμπειρία απο το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς έχει φορέσει την φανέλα των Μπρέσια, Βερόνα, Πάρμα, Λάτσιο, ενώ ο "Μάλε" γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες απο την συνεργασία που είχαν την περασμένη σεζόν στην Παιανία.

Ο νέος τεχνικός της Ουντινέζε ξεκίνησε με το δεξί στην Serie A και παρά το γεγονός οτι έχει λίγες μέρες που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχει αποφασίσει να κάνει κάποιες κινήσεις κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διεθνείς εν δράση...

Μετά τους Γκαλίνοβιτς και Μόρις, ήταν η σειρά των Σουηδών και του Εμπεντε να κληθούν σήμερα από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Συγκεκριμένα οι Μίκαελ Νίλσον και Μίκαελ Αντονσον κλήθηκαν για το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η Σοηδία στις 7 Φεβρουαρίου, με την Αίγυπτο, ενώ ο Καμερουνέζος γκολκίπερ Πιέρ Εμπέντε κλήθηκε για το φιλικό με το Τόγκο.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ