ΠΑΟΚ

Στάμος: "Ερμηνευτική εγκύκλιος"

Στάμος: "Ερμηνευτική εγκύκλιος"
Στάμος

Ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Στάμος, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τη σημερινή συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τους υπεύθυνους της εφορίας σχετικά με την ένταξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη ρύθμιση των χρεών

«Είχαμε ένα διάλογο με τον έφορο της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για τα θέματα που ταλανίζουν το σύλλογο. Καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα. Εντός των ημερών θα αποσαφηνιστεί από το υπουργείο οικονομικών η ερμηνεία του νόμου σχετικά με τη δέσμευση περιουσιών φυσικών προσώπων», τόνισε ο κ. Στάμος και πρόσθεσε:

«Για να είναι εξασφαλισμένος ο πρόεδρός μας να έχουμε μία ερμηνευτική εγκύκλιο από το υπουργείο.
Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε αποτελέσματα. Επίσης, θα διευκρινιστεί και η ακριβής ημερομηνία έναρξης της ρύθμισης, αφού υπάρχει μια ασάφεια για την ημερομηνία ένταξης μιας ΠΑΕ στο νόμο».



Παπαδόπουλος: «Υπάρχουν ασάφειες»
Από την πλευρά του ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, που έδωσε με την σειρά του το παρών στη σημερινή συνάντηση στην ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης δήλωσε πως: « Πήγαμε για να διευκρινίσουμε κάποια ζητήματα.

Υπάρχουν όντως ασάφειες, που πρέπει να γνωρίζουν αυτοί που θα βάλουν τις υπογραφές για τη ρύθμιση. Καταλήξαμε πώς όντως υπάρχουν κάποια σημεία αποσαφήνισης. Θα προχωρήσει η διαδικασία ενημέρωσης από το αρμόδιο Υπουργείο.

Το έγγραφο που στείλαμε στο Υπουργείο Οικονομικών είναι το πρώτο βήμα για να αποσαφηνίσουν οι ίδιοι ορισμένα πράγματα. Ένα εκ των πέντε θεμάτων είναι αν υπάρχει ευθύνη των διοικήσεων Πρωτοδικείων. Θα ήταν άκομψο να συζητήσουμε τα άλλα θέματα, πριν γίνει γνωστό στο Υπουργείο Οικονομικών».






Σε ερώτηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε: «Είμαστε στη διαδικασία αναζήτησης 100 ατόμων, που θα καλύψουν την αύξηση ή ατόμων που θα καταθέσουν ποσό άνω των 50.000 ευρώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε πως:

«Για να μπορούμε έτσι να συμπληρώνουμε παράλληλα το φάκελο για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς». Όσο για το αν περίμενε να υπάρξουν τόσα προβλήματα δήλωσε: «Είχα μία άποψη γενική ότι θα είναι τόσα τα προβλήματα. Όχι, ειδική; Δεν λύνονται τα θέματα με προσωπική εργασία όλων μας. Καμία δουλειά».



Στα Τέμπη διοίκηση και παίκτες
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα ότι την προσεχή Κυριακή σύσσωμη η διοίκηση και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα παραβρεθούν στα Τέμπη, στο μνημόσυνο για τους φίλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στις 4 Οκτωβρίου του 1999.

Στα αγωνιστικά ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των δύο σημερινών προπονήσεων της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, οι οποίες περιελάμβαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά κάτω από τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος πλην των Μπαϊάνο, Σνάουτσνερ και Βαγγελή που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ