ΙΝΤΕΡ

Στάνκοβιτς: "Μεγάλη ομάδα η Ίντερ"

Στάνκοβιτς: "Μεγάλη ομάδα η Ίντερ"
στάνκοβιτς

Ο Χαβιέ Ζανέτι χαρακτήρισε την Ίντερ μετά την "τεσσάρα" στην Μίλαν την καλύτερη ομάδα στην ιστορία της και ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς με δηλώσεις του προσυπογράφει τον χαρακτηρισμό του Αργεντίνου

Ο Σέρβος εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία της Ίντερ μετά τις πετυχημένες μεταγραφές της διοίκησης, ενώ τονίζει ότι η Ίντερ διαθέτει απίστευτο ρόστερ που έχει τον τρόπο να κατακτήσει το σκουντέτο και όχι μόνο.
" Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη Ίντερ όλων των εποχών, ξέρω όμως ότι είναι μία μεγάλη ομάδα με απίστευτες δυνατότητες. Διασκεδάζω πολύ τον εαυτό μου να παίζω σε αυτή την ομάδα. Ο Μοράτι έχει ενισχύσει την ομάδα με πολλούς παίκτες αξίας. Η Γιουβέντους θα πρέπει να μας ξεπεράσει για να πάρει το πρωτάθλημα και δεν είναι εύκολο", τόνισε ο Σέρβος παίκτης που εξήρε το ταλέντο του Στέβαν Γιόβετιτς στην Φιορεντίνα και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του 18χρονου από το Μαυροβούνιο: " O Γιόβετιτς έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και έχει πολλές δυνατότητες που μπορούν να τον αναδείξουν και πρωταθλητή κάποια στιγμή. Του εύχομαι να έχει καλή καριέρα".



TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ