ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Στάζει μέλι" για Ντιέγκο ο Τζίλι

"Στάζει μέλι" για Ντιέγκο ο Τζίλι
Ντιέγκο-Γιουβέντους

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους μίλησε εγκωμιαστικά για τον Ντιέγκο, σχολιάζοντας την εμφάνισή του με τη Ρόμα, ενώ κατέθεσε την άποψή του και για τους Μουρίνιο, Λίπι και Ρανιέρι

Ο πρόεδρος της "βέκια σινιόρα" έκανε δηλώσεις την Πέμπτη στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Sport 24" όπου δεν ήταν καθόλου φειδωλός σε κολακευτικά σχόλια για τον Βραζιλιάνο άσο, σχολιάζοντας παράλληλα τους Ζοσέ Μουρίνιο και Μαρτσέλο Λίπι.
"Ο Ντιέγκο είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής, στη Ρώμη έκανε κάτι το εξαιρετικό στο πρώτο γκολ δείχνοντας όλες τις αρετές του. Θέλει να παίζει ο Ντελ Πιέρο; Ο Φεράρα αποφασίζει, αν και ο αρχηγός είναι στην καρδιά μου και στην καρδιά όλων των οπαδών.

Είναι λογικό ένας παίκτης τέτοιας αξίας να θέλει πάντα να αγωνίζεται", τόνισε ο Τζίλι, ο οποίος εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την πολυπληθή εκπροσώπηση της Γιουβέντους στην Εθνική Ιταλίας.

"Το να έχεις οκτώ παίκτες στην Εθνική Ιταλίας είναι μεγάλη τιμή για μας. Οι κριτικές στον Μαρτσέλο Λίπι για τις επιλογές του; Με αυτούς τους Γιουβεντίνους κέρδισε το Μουντιάλ, συνεπώς μου φαίνεται πως έχει δίκιο".

Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους είχε δηλώσει πως θα υποστήριζε τη Μίλαν στο "ντέρμπι της Μαντονίνα", όμως μετά το 4-0 της Ίντερ δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί την ικανότητα του Ζοσέ Μουρίνιο.

"Βλέπω τα αποτελέσματα, ο Μουρίνιο έχει αποδείξει ότι είναι ένας μεγάλος προπονητής. Να δώσω συμβουλές όπως ο Μπερλουσκόνι στον Λεονάρντο;

Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να δώσω συμβουλές στον Φεράρα, είμαι ένας πρόεδρος οπαδός και όχι ένας πρόεδρος προπονητής".

Τέλος, δεν ξέχασε να μιλήσει για τη συμφωνία του Κλαούντιο Ρανιέρι με τη Ρόμα, με τους "τζαλορόσι" να γίνονται ο νέος σταθμός στην καριέρα του 57χρονου τεχνικού μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο Τορίνο και τη Γιουβέντους.

"Του εύχομαι να τα πάει καλά με τη Ρόμα. Στο διάστημα που ήμασταν μαζί η σχέση μας ήταν πολύ καλή, μετά κάναμε διαφορετικές επιλογές".














TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ