ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάζουν μέλι για Αντριάνο

Στάζουν μέλι για Αντριάνο
καραγκουνης

Αντίπαλοι και συμπαίκτες του Αντριάνο μιλούν για τον Βραζιλιάνο άσο. Τι γίνεται με Ιβανσιτς;

Καραγκούνης: "Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Πόρτο"

Ο διεθνής μέσος, Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας για τον αντίπαλο της "αιωνίου" Πόρτο, Αντριάνο "σκιαγράφησε" τον Βραζιλιάνο, λέγοντας: " Ξέρει να σκοράρει, έχει πολύ καλά ‘τελειώματα’ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δηλαδή ό,τι ζητά ένας προπονητής από τον επιθετικό του. Ειδικά το περσινό τελευταίο εξάμηνο ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Πόρτο.

Μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά στο 4-4-2 και στο 4-3-3. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, είναι δυναμικός και παίρνει πολύ καλές τοποθετήσεις στην περιοχή. Από ό,τι ξέρω, τη φετινή σεζόν έχει μείνει λίγο πίσω, διότι τραυματίστηκε, και από τη στιγμή που ο Πόστιγκα σκοράρει συνεχώς, είναι δύσκολο να βρεθεί στην ενδεκάδα

".

Αλβες: "Μπορεί να πετύχει πολλά γκολ στην Ελλάδα"

Συμπαίκτης στην Πόρτο, ο Μπρούνο Άλβες μιλώντας για την αγωνιστική και όχι μόνο αξία του Βραζιλιάνου επιθετικού ήταν ξεκάθαρος λέγοντας για την τεχνική του κατάρτιση και την εκτελεστική του δυνότητα.

"Χωρίς αμφιβολία είναι πολύ καλός στράικερ. Είναι δυνατός μέσα στην περιοχή και επικίνδυνος για κάθε αμυντικό. Το λέω αυτό γιατί τον έχω ζήσει μέσα στην προπόνηση και είμαστε συχνά αντίπαλοι. Φέτος είχε κάποια ατυχία, αλλά υπάρχει κι άλλη εξήγηση. Έχουμε πολλούς καλούς επιθετικούς, ενώ άλλαξε κι ο προπονητής. Ο Αντριάνο ειδικά πέρυσι μας βοήθησε πάρα πολύ. Πέτυχε κρίσιμα γκολ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ένας παίκτης που παίζει στην Πόρτο δεν μπορεί να μην είναι καλός. Όταν άλλαξε όμως φέτος ο προπονητής, προτίμησε κάποιους άλλους παίκτες.

Έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Δεν θα έλεγα ότι ξεχωρίζει στο ψηλό παιχνίδι ή με τη μπάλα στα πόδια. Είναι καλός μέσα στην περιοχή και με τις κατάλληλες πάσες μπορεί να πετύχει πολλά γκολ στην Ελλάδα. Έχει καλό πλασέ και σχετικά δυνατό σουτ. Έχει νορμάλ ταχύτητα για επιθετικό. Είναι κλασικός φορ περιοχής. Μπορεί να πάρει τη μπάλα κι εκτός περιοχής, αλλά κινείται συνήθως μέσα σε αυτή. Εκεί έχει καλή κίνηση και μπορεί να τελειώσει πολύ καλά τη φάση, είτε με το κεφάλι είτε με το πόδι. Αυτή είναι η δύναμή του. Το ξεπέταγμα μέσα στην περιοχή.

Θα πρέπει να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατόν. Ως χαρακτήρας δεν έχει ιδιαιτερότητες για να πω πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Πιστεύω πως θα πετύχει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Θα τον ενημερώσω για τον τρόπο ζωής στην Αθήνα και θα του πω πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πρωταγωνιστεί στη χώρα και φυσικά πως είναι καλή επιλογή για κάθε παίκτη



".

Ασουνσάο: "Δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις"

Ο συμπατριώτης του Αντριάνο, Πάουλο Ασουνσάο μιλώντας στον ελληνικά ΜΜΕ υποστήριξε ότι δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις μέσα στην περιοχή.: " Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Πάντως θεωρώ την ελληνική ομάδα μια καλή επιλογή, αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Πόρτο. Τα δύο πρωταθλήματα δεν έχουν μεγάλες διαφορές και θα προσαρμοστεί αμέσως. Είναι ένας παίκτης που κινείται διαρκώς μέσα στην περιοχή, πολύ καλός τεχνίτης και δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις, διότι χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και παίζει πολύ με το μυαλό".

Ντα Κόστα: "Ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ καλή κίνηση"

Ο Πορτογάλος μέσος του Ιωνικού, Φελίπε Ντα Κόστα, μίλησε στην εφημερίδα "Sportime" για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Πόρτο, και υποστήριξε πως οι "πράσινοι" έκαναν διάνα με την κίνηση να προσσεγγίσουν για την απόκτηση τον 28χρονο φορ.

" Είναι πολύ καλός παίκτης. Αν πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή, τόυε δεν συγχωρεί. Έχει το γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα βάλει πολλά στην Ελλάδα. Ως Βραζιλιάνος διαθέτει και πολύ καλή τεχνική. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ καλή κίνηση. Το ότι έπαιξε σε μία ομάδα όπως η Πόρτο και συμμετείχε σε μία διοργάνωση όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, νομίζω ότι μιλάει από μόνο του".

Τελειώνει ίσως και σήμερα


Παναθηναϊκός και παίκτης αναμένεται σήμερα να έχουνν τις τελικές επαφές για την οριστοκοποίησει της συμφωνίας. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά για την παραχώρηση του 27χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, ωστόσο οι υπογραφές δεν μπει ακόμα, κάτι που ενδέχεται να συμβεί το 48ωρο που διανύουμε.

Ο εκπρόσωπος του Αντριάνο, Εσάου Ελίας, μιλώντας για την καθοριστική επαφή που θα γίνει σήμερα είπε στην αθλητική εφημερίδα "Sportday": " Ο Αντριάνο θέλει να παίζει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αποτελεί μια καλή προοπτική, αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα που ασχολείται μαζί του. Δύο ισπανικές ομάδες έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να τον αποκτήσουν. Από την Τρίτη (2/1) θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα, αφού θα συναντηθώ με τους ιθύνοντες της Πόρτο.

Επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε ακόμη από την Πόρτο, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες

», δήλωσε σχετικά ο μάνατζερ του Αντριάνο, ενώ ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπράγκα, απάντησε: « Ο Αντριάνο δεν πρόκειται να παραχωρηθεί στη Μπράγκα, διότι ο ίδιος δεν θέλει να πάει σε άλλη πορτογαλική ομάδα πλην της Πόρτο. Προτιμά να μείνει στην Πόρτο, είτε να αγωνιστεί σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο".



Σενάρια και αποκαλύψεις για Ιβανσιτς

Την ώρα που δημοσιεύματα από τη Ρωσία ανέφεραν πως ο Αντρέας Ιβασνιτς είναι μεταγραφικός στόχος της Σπαρτάκ Μόσχας, αφού ο παίκτης είναι δανεικός στο "τριφύλλι" από τη Σάλτσμπουργκ ως το προσεχές καλοκαίρι (με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο), ο ίδιος ο 23χρονος αριστερός χαφ, μίλησε για την πίεση στην ελληνική ομάδα, λέγοντας:

"Ήθελε θάρρος και τόλμη αυτή η κίνηση, αφού ήρθα σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, πολύ ισχυρό και σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγαπούν πολύ και με μεγάλο πάθος την ομάδα τους.

Ο κόσμος ασχολείται συνεχώς με ό,τι συμβαίνει γύρω από τον ΠΑΟ. Οι οπαδοί έχουν μεγάλες προσδοκίες και γι’αυτό η πίεση είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο αυτό είναι λογικό σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Θέλω να εξελίσσομαι ως ποδοσφαιριστής, να κάνω βήματα μπροστά και να καταφέρω να αγωνιστώ σε ένα ακόμη πιο δυνατό πρωτάθλημα και έναν πολύ μεγάλο σύλλογο"



μιλώντας στην εκπομπή του "Alpha", "Πάμε Γήπεδο".



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ