ΕΥΡΩΠΗ

Στεάουα καλεί Προτάσοφ

Στεάουα καλεί Προτάσοφ

Ο Όλεγκ Προτάσοφ αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης της Στεάουα Βουκουρεστίου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου από την επόμενη σεζόν.

Ο ρουμανικός σύλλογος έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος κάτι που αποτυπώνεται και από την βαθμολογική του κατάσταση (6η θέση στο πρωτάθλημα).

Ο Ουκρανός τεχνικός παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής στις τάξεις των "Στρατιωτικών" χάρη στην πετυχημένη θητεία του στην ομάδα το 2005.

Ο 47χρονος προπονητής, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ρωσικής Ροστόφ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Στεάουα το καλοκαίρι. Αγκάθι πάντως στην υλοποίηση της μετακίνησης αποτελεί η άρνηση της σύζυγου του Προτάσοφ για εγκατάσταση στη Ρουμανία.

" Ο Όλεγκ θέλει να έρθει, σε αντίθεση με τη σύζυγο του. Το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα αφού στη Ροστόφ το συμβόλαιο του είναι 300.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό μπορεί να καταβληθεί από την Στεάουα.

Πιθανή επιστροφή του θα απογειώσει την καριέρα του και θα μπορέσει να καθοδηγήσει την ομάδα σε ευρωπαϊκά ματς" ανέφερε μέλος της διοίκησης της Στεάουα.

Από την πλευρά του, ο πρώην προπονητής του Ηρακλή δήλωσε: " Στην παρούσα φάση δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την Στεάουα. Με τιμά το ενδιαφέρον τους αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ