ΑΓΓΛΙΑ

Stelios vs Σαμαράς στο Λιγκ Καπ!

Stelios vs Σαμαράς στο Λιγκ Καπ!
New Image

Έντονο ελληνικό άρωμα στον θεσμό του Κάρλινγκ Καπ, με τη Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου να υποδέχεται τη Σίτι του Γιώργου Σαμαρά! Αντιμέτωπος με τη Λίβερπουλ ο Ρόμπι Φάουλερ.

Οι δύο Έλληνες διεθνείς φορ θα κληθούν να "λύσουν τις διαφορές τους" σε μονή αναμέτρηση στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" στις 29 Οκτωβρίου στο Κάρλινγκ Καπ, με τον νικητή να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαμαράς οδήγησε την Σίτι στην πρόκριση στο Κάρλινγκ Καπ, χάρη στο νικητήριο τέρμα που πέτυχε μεσοβδόμαδα απέναντι στη Νόργουιτς (η πρώτη του επίσημη φετινή εμφάνιση με τη φανέλα των "πολιτών"), ενώ ο Γιαννακόπουλος επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό του, καθώς με το τέρμα που σημείωσε στο 112' του αγώνα με τη Φούλαμ (είχε μπει ως αλλαγή στο 107' της παράτασης), οι "τρότερς" πέρασαν νικηφόρα με 2-1 από το Λονδίνο.

Ένας από τους παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη σύγχρονη ιστορία της Λίβερπουλ και που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους οπαδούς των "κόκκινων", θα βρεθεί αντιμέτωπος της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ για τον θεσμό του Κάρλινγκ Καπ.

Ο λόγος για τον Ρόμπι Φάουλερ, ο οποίος έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από το "Άνφιλντ" καθώς δεν του έγινε πρόταση ανανέωση του συμβολαίου του, με τον έμπειρο Άγγλο φορ να υπογράφει στην Κάρντιφ, γεγονός που τον φέρνει τώρα απέναντι στην ομάδα της καρδιάς του, σε μονή αναμέτρηση για τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, που θα λάβει χώρα στο "Άνφιλντ" στις 29 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φάουλερ έχει ήδη βρει τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα σε πέντε ματς που έχει ξεκινήσει βασικός με τους "Bluebirds", συμπεριλαμβανομένου του τέρματος που πέτυχε μεσοβδόμαδα με τη Γουέστ Μπρομ για το Λιγκ Καπ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, η Κόβεντρι, η οποία απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας με 2-0 στο "Ολντ Τράφορντ" αγωνίζεται εντός έδρας με τη Γουέστ Χαμ, ενώ η Λέστερ φάνηκε άτυχη στην κλήρωση καθώς μετά την Άστον Βίλα (την απέκλεισε με νίκη 1-0 στο "Βίλα Παρκ") έπεσε πάνω στην Κυπελλούχο Αγγλίας, Τσέλσι.

Αναλυτικά τα ματς του τέταρτου γύρου του Λιγκ Καπ:



Λούτον-Έβερτον
Πόρτσμουθ-Έβερτον
Τσέλσι-Λέστερ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ
Τότεναμ-Μπλάκπουλ
Μπόλτον-Μάντσεστερ Σίτι
Κόβεντρι-Γουέστ Χαμ
Λίβερπουλ-Κάρντιφ

















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ