ΑΡΗΣ

Στέλνει εισιτήρια για Κόκε

Στέλνει εισιτήρια για Κόκε
Κόκε INTIME SPORTS

Το θέμα του Σέρχιο Κόκε παραμένει στην πρώτη γραμμή της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη, την ίδια ώρα που ο Πάουλο Κάμπος έχει καταλήξει σε Πορτογάλο επιθετικό.

Στην πρώτη γραμμή της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη παραμένει το θέμα του Σέρχιο Κόκε, την ίδια ώρα που ο Πάουλο Κάμπος έχει καταλήξει σε Πορτογάλο επιθετικό.

Στην περίπτωση του Κόκε μετά τις επαφές που έγιναν τις τελευταίες μέρες και τις τηλεφωνικές συζητήσεις από τους ανθρώπους του Άρη υπήρξε νέα χθες με τον αδερφό και ατζέντη του Χοσέ Κοντρέρας.

Το όνομα του Κόκε συζητήθηκε εκ νέου την Τρίτη στην τελευταία ευρεία σύσκεψη διοίκησης και τεχνικού τιμ του Άρη με στόχο την επιστροφή του 31χρονου Ισπανού επιθετικού.

Στην χθεσινή νέα επικοινωνία με τον αδελφό και ατζέντη του Κόκε συμφωνήθηκε να του σταλούνε ακόμη και σήμερα τα αεροπορικά εισιτήρια και να ταξιδέψει από την Μάλαγα στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός της κίνησης αυτής να μπούνε στην τελική ευθεία οι συζητήσεις και γιατί όχι να δώσουνε τα χέρια με τον Κόκε λόγω των υποχρεώσεών του στην Ινδία να μην μπορεί να έρθει πριν από τις 20 Δεκεμβρίου.

Εκτός από την απόκτηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενός μεσοεπιθετικού με τον Κόκε να αποτελεί τη Νο1 επιλογή ο Κάμπος όπως έδειξε και στην σύσκεψη της Τρίτης εισηγήθηκε την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ένας επιθετικού περιοχής και ενός πλάγιου μπακ.

Για τον επιθετικό περιοχής από την ελληνική αγορά υπάρχουνε τα ονόματα των Νέστωρα Στεφανίδη της Λάρισας και Δημήτρη Κωνσταντινίδη της Δόξας Δράμας. Ο Κάμπος ωστόσο εισηγήθηκε και Πορτογάλο επιθετικό που τον γνωρίζει καλά.

Για τη θέση του πλάγιου μπακ προκρίνεται η λύση του Φίλιππου Δάρλα, που βρίσκεται στο στόχαστρο και του Πανασερραϊκού, και που είναι να έρθει την άλλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Κι όσο για τον κεντρικό αμυντικό η μια επιλογή είναι ο Σπύρος Γόγολος, ενώ για την ενίσχυση στα χαφ το όνομα του Κώστα Νεμπεγλέρα είναι μεταξύ των υποψηφίων από την στιγμή που μείνει ελεύθερος από την Λάρισα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ