ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στέλνουν Εσκομπάρ οι Αργεντίνοι

Στέλνουν Εσκομπάρ οι Αργεντίνοι
Εσκομπαρ

Στέλνουν Εσκομπάρ οι Αργεντίνοι με δημοσίευμά τους. Τον είδε ο Ρότσα που συνεχίζει το "σαφάρι"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αργεντινής ο νέος σκάουτερ του Παναθηναϊκού είχε επαφή με τη διοίκηση της Χιμνάσια Λα Πλάτα, προκειμένου να μάθει την τιμή πώλησης του Ματίας Εσκομπάρ.
Ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται από το 2004 στη Χιμνάσια και έχει το προσωνύμιο "Τάτα". Ο Εσκομπάρ άρχισε την καριέρα του από τη Ροζάριο Σεντράλ, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Έκι Γκονζάλες.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως ο "Τάτα" βρισκόταν στο στόχαστρο του ελληνικού συλλόγου από τον Ιανουάριο αλλά η πρόταση δανεισμού των "πράσινων" δεν έγινε δεκτή. Τώρα οι ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας προφανώς ετοιμάζουν επίσημη προσφορά, μέσω του Ρότσα, για να αγοράσει τον παίκτη το καλοκαίρι.

Μάλιστα αναφέρουν πως από η παρουσία δύο Αργεντινών στον Παναθηναϊκό Γκονζάλες και Ρομέρο θα βοηθήσει στην προσαρμογή του τον Εσκομπάρ, ενώ μιλούν πως ο παίκτης βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις με τη Χιμνάσια για την επέκταση του συμβολαίου του.

Θα δει και τον Φερναντές

Ο Ρότσα θα παρακολουθήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής και την αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με τη Σαν Μαρτίν για το Κόπα Λιμπερταδόρες προκειμένου να δει από κοντά τον Αργεντινό μέσο της Ρίβερ, Αουγκούστο Φερνάντες ο οποίος είναι ενδιαφέρει επίσης τους "πράσινους".

Κανονικά ο Ν'Ντόι


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Καλαμαριά τους τιμωρημένους Ίβανσιτς (ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης) και Σαριέγκι, αλλά και τον Γιάννη Γκούμα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω της διάτασης που τον ταλαιπωρεί, όπως και οι Σέριτς, Λεοντίου. Αντίθετα, ο Ν'Ντόι που την Τετάρτη δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και έθεσε υποψηφιότητα για την αποστολή.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, απο την στιγμή που θ' απουσιάσουν οι Γκούμας και Σαριέγκι, ο Σιμάο θ' αγωνιστεί στην φυσιλογική του θέση, στο πλευρό του Μόρις, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς διεκδικούν θέση οι Τζιόλης, Νίνης και Βύντρα.

Και ο "Λεό"... στην Παιανία


Μετά τον (σκάουτερ) Χουάν Ραμόν Ρότσα άλλο ένας παλαίμαχος άσος του "τριφυλλιού" επέστρεψε στην Παιανία.Ο Λεωνίδας Βόκολος πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του επέστρεψε (1998-2003) για να ξεκινήσει την πρακτική του στις ακαδημίες του συλλόγου και εν συνέχεια θα αναλάβει κάποιο από τα τμήματα υποδομής.

Ανακοίνωση για τις ομάδες της Ακαδημίας

“H ΠΑΕ Παναθηναικός ανακοινώνει ότι οι ομάδες της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού θα λάβουν μέρος στα ακόλουθα τουρνουά:

Τουρνουά Πανδραμαϊκού στις 19 & 20 Απριλίου 2008

Ηλικία Παμπαίδες 1995-1996

Συμμετοχές: Ajax, AΕΚ, Άρης, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Skoda Ξάνθη, Εθνική Μαυροβουνίου και Coco Mat

Τουρνουά Celler Junior Masters 6-9 Ioυνίου 2008

Ηλικία: Παίδες 1994

Συμμετοχές: Βayer 04 Leverkusen, FC Nurnberg, BV 04 Dusseldorf, VFB Stuttgart, SK Rapid Wien, Arminia Bielefeld, Atalanta, Bergamo, Glasgow Rangers, Sevilla Futbol Club, Borussia Dortmund, SK Liepajas, Metalurgs και άλλες

Τουρνουά Ferenc Puskas 14-15 Ιουνίου 2008

Ηλικία: Έφηβοι 1991

Συμμετοχές: Real Madrid, Honved και F. Puskas Felscut".






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ