ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στέλνουν και Κοράντι

Στέλνουν και Κοράντι
Κοράντι, Μάνστεστερ Σίτι, Παναθηναϊκός

Αγγλικά δημοσιεύματα φέρνουν τον Κοράντι υποψήφιο στόχο. "Μερική ατροφία" η διάγνωση για Βίκτορ.

Αρκετές είναι οι ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον υψηλόσωμο φορ που αξίζει να σημειώσουμε ότι επί Αλμπέρτο Μαλεζάνι είχε απασχολήσει μεταγραφικά τους "πράσινους" και πάλι αλλά τότε δεν προχώρησε η υπόθεση.
Το βιογραφικό του Ιταλού....

Ομάδα:

Μάντσεστερ Σίτι
Ημερ. Γέν/σης: 30/03/1976
Πόλη: Σιένα
Προηγουμενες ομάδες: Κιέβο, Πάρμα, Λάτσιο, Βαλένθια

Xάνει την χρονιά και ο Βίκτορ;

Ασχημα τα νέα για τον Βίκτορ Σάντσεθ, αφού ο Ισπανός σταρ υποβλήθηκε σήμερα σε εξέταση από τον πρόεδρο του "τριφυλλιού" κ. Μήτσου, η οποία όμως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την τεχνική ηγεσία και τους φίλους της ομάδας.

Ο κ. Μήτσου διέγνωσε μερική ατροφία στον τετρακέφαλο του ποδοσφαιριστή και αποφασίστηκε να αρχίσει να παρακολουθεί πρόγραμμα ειδικής θεραπείας, με σκοπό τη ενδυνάμωση μετά από εντατική φυσιοθεραπεία.

Για τον λόγο αυτό ακυρώθηκε και το προγραμματισμένο ταξίδι του παίκτη για την Μπολώνια της Ιταλίας όπου θα πήγαινε στο ιατρικό κέντρο όπου βρέθηκαν πριν μερικούς μήνες και οι Γκονζάλες, Παπαδόπουλος και Τσίγκας προκειμένου να εξεταστούν.

Η επανένταξη του παίκτη θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα ο μεσοεπιθετικός των "πράσινων" θα προλάβει την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και το ματς με την Κέρκυρα (29/04) ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για να παρευρεθεί -αν και εφόσον φτάσει ο Παναθηναϊκός- στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο στις 5 Μαΐου.

Επίσημα ωστόσο η επιστροφή του Βίκτορ Σάντσεθ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου θα καθοριστεί μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της ειδικής θεραπείας, έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πρόοδος ή όχι στην πορεία αποθεραπείας του.

Μουνιόθ: "Να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την 2η θέση"


Στην σημερινή προπόνηση ο τεχνικός των "πράσινων" είχε την ευκαιρία να έχει σχεδόν όλους τους διεθνείς παίκτες του στην διάθεσή του. Συγκεκριμένα, εκτός του Μόρις και Νίλσον που δεν επέστρεψαν άπαντες γύρισαν και έδωσαν το παρών στην Παιανία.

" Θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα ματς. Είστε επαγγελματίες και πρέπει να ξεχάσετε ότι έγινε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την δεύτερη θέση" ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου τεχνικού στους ποδοσφαιριστές του και συμπλήρωσε:

" Η Καλαμαριά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, καθώς επιτίθεται με όλους τους παίκτες της. Χρειάζεται πειθαρχία και προσοχή το παιχνίδι μας" είπε χαρακτηριστικά ο Βίκτορ Μουνιόθ.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ