ΕΥΡΩΠΗ

Στέλνουν Ρουμάνο πιτσιρικά στην ΑΕΚ

Στέλνουν Ρουμάνο πιτσιρικά στην ΑΕΚ

Το μεγάλο αστέρι της U-17 της Ρουμανίας, Φαμπιάν Χιμτσίνσκι, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα. (video)

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ziare.com , ο επιθετικός της Ουνιρέα Άλμπα Ιούλια (ομάδα της β' κατηγορίας) βρίσκεται πολύ κοντά σε μεταγραφή στην Ένωση, με τους Ρουμάνους να ζητούν 200.000 ευρώ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αφού η ΑΕΚ φαίνεται να προσφέρει 150.000 ευρώ. Οι άνθρωποι της Ουνιρέα "καίγονται" να πουλήσουν τον παίκτη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

" Η μόνη λύση είναι να πουλήσουμε τον Χιμτσίνσκι. Χρειαζόμαστε λεφτά άμεσα για να πληρώσουμε τα χρέη στους παίκτες. Θα διαπραγματευτούμε τις επόμενες ημέρες για να πάρουμε καλύτερη τιμή", δήλωσε ο Βασίλε Τριφάν, αντιπρόεδρος της ομάδας.

Από την άλλη, ο πατέρας του και προπονητής του στην Ουνιρέα, Ανταριάν Χιμτσίνσκι, τόνισε: " Τον Φάμπιαν τον θέλουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων κάποιες από την Ελλάδα, που έχουν κάνει ήδη κάποιες προτάσεις. Θα ήθελα να πάει, τόσο γι' αυτόν, όσο και για την Ουνιρέα. Οι προσφορές θα εκτιμηθούν από τη διοίκηση της ομάδας".

Έχει γεννηθεί στις 21 Μαΐου 1994, έχει ύψος 1.87μ και βάρος 73 κιλά. Ο Χιμτσίνσκι συμμετέχει αυτόν τον καιρό με την U-17 της Ρουμανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Σερβία, και μάλιστα ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο 1-1 με την Τσεχία.

Σήμερα (09/05) το απόγευμα, οι Ρουμάνοι αντιμετωπίζουν τους Γερμανούς, σε μια αναμέτρηση που μάλιστα "σφυρίζει" ο Έλληνας Σταύρος Τριτσώνης.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ