ΑΡΗΣ

Στέλνουν Σουάρεθ στον Άρη

Στέλνουν Σουάρεθ στον Άρη
Σουάρεθ

τα ονόματα που προτείνονται στην ομάδα του Άρη ακολουθούν το ένα μετά το άλλο με τελευταίο εκείνο που ακούστηκε να είναι αυτό του Γιεφρέν Σουάρεθ

Μια εξέλιξη που θα έλεγε κανείς πως είναι λίγο πολύ αναμενόμενη, λόγω του ότι ο Άρης όπως φαίνεται θα ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ώστε να καλύψει τα κενά του, αλλά και της παρουσίας του Γκιγιέρμο Όγιος στην θέση του προπονητή της ομάδας όπως άλλωστε και τα σενάρια από την Αργεντινή.

Ο Σουάρεθ αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό χαφ και ήταν συμπαίκτης για τρία χρόνια με τον Χαβίτο με τον Όγιος στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε να σημείωσε ότι τον γνωρίζει και μεταξύ των άλλων έκανε λόγο για μία επικοινωνία αλλά συγχρόνως και τις δυσκολίες που υπάρχουν για την μετακίνησή του.

Ο Σουάρεθ είναι μόλις 18 ετών και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα σκέφτονται να τον παραχωρήσουν μόνο ως δανεικό και ίσως προτιμηθεί ο Άρης, καθώς στην ομάδα είναι προπονητής ο Όγιος με παρόμοια πρόταση της Τενερίφης να είχε απορριφθεί.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος για το γεγονός ότι ήδη υπάρχουν πολλοί Ισπανοί στον Άρη και ειδικά για τον Χαβίτο αναφέρεται ότι με τον Σουάρεθ έκαναν ένα πολύ καλό δίδυμο και είχαν άριστη συνεργασία στις δύο πλευρές της διάταξης της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Αν βέβαια έρθει τελικά ο Σουάρεθ στην Θεσσαλονίκη θα είναι μία πολύ σημαντική μεταγραφή για τους κίτρινους όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος ο Όγιος που στα μέσα του Δεκέμβρη αναμένεται να μεταβεί στην Ισπανία για να ολοκληρώσει την μετακίνηση δύο παικτών από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ένα αριστερό χαφ (Ισπανό) και ένα σέντερ φορ.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ