ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στη διάθεση του Δώνη ο Καραγκούνης

Στη διάθεση του Δώνη ο Καραγκούνης
INTIME SPORTS

Οι διεθνείς με τις Ελπίδες, Καραγκούνης και Σκόνδρας επέστρεψαν στον Ατρόμητο, με μονάχα τον πρώτο να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης.

Οι υποχρεώσεις των διεθνών με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους τελειώνουν την Τρίτη το βράδυ, όμως ήδη ξεκίνησαν οι επιστροφές στις προπονήσεις του Ατρομήτου.

Ο λόγος για τους Καραγκούνη και Σκόνδρα που είχαν κληθεί στην εθνική Ελπίδων και αφού ολοκλήρωσαν τους αγώνες, βρίσκονται ξανά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Βέβαια, μόνο ο Θανάσης Καραγκούνης πήρε κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό κι αυτό γιατί δεν αγωνίστηκε καθόλου με τις ελπίδες.

Αντίθετα, ο Γιάννης Σκόνδρας ήταν πρώτη επιλογή του Γιώργου Γεωργιάδη και στις δύο αναμετρήσεις και έτσι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ξεκινά δουλειά από την Τετάρτη.

Όπως σας προαναφέραμε, την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί η επιστροφή των διεθνών, με τους Μήτρογλου και Γιαννούλη να γυρίζουν από την αποστολή της εθνικής ανδρών.

Να σημειωθεί πως η προπόνηση την Τετάρτη θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου και θα προηγηθεί η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας λόγω συμβατικών υποχρεώσεων.

*Το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου θα επισκεφθεί αύριο το πρωί αντιπροσωπεία του Ατρομήτου με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες που θα βρεθούν στο συγκεκριμένο σχολείο θα είναι οι Ράντμαν, Οικονόμου και Καραμάνος.

*Οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων Υποδομής Μαρκάκης, Καρράς, Καλής θα μετέχουν από την ερχόμενη Δευτέρα στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων, γεννηθέντων το 1995.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ