ΑΓΓΛΙΑ

Στη φυλακή ο Περικάρ

Στη φυλακή ο Περικάρ
Περικάρ

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής αντικρίζει τον κόσμο ο Καμερουνέζος επιθετικός της Στόουκ, Βενσάν Περικάρ

Το Μάρτιο του 2006 ο ποδοσφαιριστής, που ανήκει στη Στόουκ Σίτι, φωτογραφήθηκε από τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας να τρέχει με 166χλμ.την ώρα με την πολυτελή Μερσέντες του. Η αστυνομία τού απέστειλε τα σχετικά έγγραφα, όμως εκείνος συμπλήρωσε το όνομα του πατριού του υποστηρίζοντας ότι αυτός ήταν που οδηγούσε το όχημα την ημέρα της παράβασης.
Οι αρχές πληροφορήθηκαν ότι ο πατριός του Περικάρ δεν έχει επισκεφθεί την Αγγλία τα τελευταία τέσσερα χρόνια και απέστειλαν νέα επιστολή στον Γάλλο επιθετικό. Μετά τη συνεχιζόμενη αδιαφορία του να απαντήσει στις κλήσεις των αρχών, του εστάλη φωτογραφία, η οποία αποδείκνυε ότι ήταν ο ίδιος οδηγός του οχήματος.

Τον περασμένο Δεκέμβριο έστειλε, τελικώς, επιστολή στην αστυνομία, παραδεχόμενος το λάθος του, όμως στη συνέχεια συνελλήφθη. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη τεσσάρων ετών και από σήμερα άρχισε να εκτίει την ποινή του. Η Στόουκ Σίτι, πάντως, βρίσκεται στο πλευρό του και ο προπονητής της ομάδας, Τόνι Πούλις, δήλωσε: "Είμαστε κοντά του. Δεν εγκρίνουμε αυτό που έκανε ο Βενσάν, αλλά δεν είναι κακός άνθρωπος".



Ο Περικάρ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σεντ Ετιέν και το 2001, σε ηλικία μόλις 19 ετών, αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη "μεγάλη κυρία" και από το καλοκαίρι του 2002 βρίσκεται στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε διαδοχικά στην Πόρτσμουθ, την Πλίμουθ, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και από το καλοκαίρι του 2006 στην Τσάμπιονσιπ κατηγορία με τη φανέλα της Στόουκ.



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ