SERIE A

Στη Λάτσιο μέχρι το 2013 ο Ρόκι!

Στη Λάτσιο μέχρι το 2013 ο Ρόκι!
Ρόκι-Λάτσιο

Την συμφωνία του με τη Λάτσιο για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2013, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του σάιτ, ο Τομάσο Ρόκι

Ο Ρόκι, ο οποίος αγωνιζόταν στους "λατσιάλι" από το καλοκαίρι του 2004 και είναι η πλέον αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης της ομάδας (16 γκολ σε κάθε μία από τις δύο προηγούμενες σεζόν στο Καμπιονάτο), βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες τη Λάτσιο για την ανανέωση του συμβολαίου του (το υπάρχον έληγε το 2009) και προς μεγάλη ανακούφιση των οπαδών βρέθηκε η "χρυσή τομή".
"Λάτσιο για μία ζωή-Βρέθηκε συμφωνία για πέντε χρόνια", είναι ο τίτλος του σχετικού κειμένου που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του ποδοσφαιριστή, το οποίο συνεχίζει ως εξής:

"Είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα σε συμφωνία που με δένει με τη Λάτσιο για άλλα πέντε χρόνια (μέχρι το 2013), συνεπώς για μία ζωή.

Είναι αυτό που ήθελα πάντα και είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί αυτή τη στιγμή την περίμενα με ανυπομονησία.

Χάρη στους οπαδούς της ομάδας που με υποστήριζαν πάντα και μου έδωσαν δύναμη να συνεχίσω και να μην εγκαταλείψω ποτέ την προσπάθεια".






Σημειώνεται ότι το σίριαλ με την παραμονή ή όχι του Ρόκι είχε ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι, με τον ευτυχή επίλογο να γράφεται την Τρίτη, μετά το αποφασιστικό ραντεβού που έγινε ανάμεσα στον μάνατζέρ του και τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο.

Όσον αφορά για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι με την αναπροσαρμογή που έγινε στο συμβόλαιό του, θα εισπράττει ετησίως 1,2 με 1,3 εκ.ευρώ (συμπεριλαμβάνονται και τα μπόνους), με τον ίδιο να "κλείνει" ουσιαστικά την καριέρα του στη Λάτσιο καθώς το 2013 θα έχει συμπληρώσει τα 36 χρόνια ζωής.





TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ