ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη... λίστα Ιραϊθόθ και Βιέρα

Στη... λίστα Ιραϊθόθ και Βιέρα
ιραιθοθ

Στην ισπανική αγορά, ψάχνει για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός με πρώτους υποψήφιους τους Ιραϊθόθ και Βιέρα

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται εδώ και καιρό καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στον Πάβελ Κόβατς, ενώ θεωρεί ιδιαίτερα νεαρό τον Λεωνίδα Παναγόπουλου. Ως εκ τούτου, ο Ισπανός στερείται καλών εναλλακτικών λύσεων πίσω από τον Αντώνη Νικοπολίδη με αποτέλεσμα να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός πορτιέρο στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.
Σύμφωνα με την “SportDay”, στο λιμάνι έχουν ρίξει... δίχτυα στην ισπανική αγορά, την οποία -άλλωστε- γνωρίζει πολύ καλά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, φέρονται να έχουν ψάξει τις υποθέσεις, τόσο του Γκόρκα Ιραϊθόθ, της Αθλέτικ Μπιλμπάο όσο και του Σεμπαστιάν Βιέρα της Βιγιαρεάλ.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς το συμβόλαιο του Ουρουγουανού κήπερ, της Βιγιαρεάλ λήγει το καλοκαίρι γεγονός που αναμένεται να κατεβάσει αισθητά την τιμή του, αν οι πρωταθλητές θελήσουν να τον αποκτήσουν από τώρα. Ο 25χρονος είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και εφόσον οι νταμπλούχοι θελήσουν να τον αποκτήσουν μπορούν να συμφωνήσουν μαζί του από τον Γενάρη.

Από την άλλη, ο Ιραϊθόθ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011 με τους Βάσκους, όμως έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε την περίοδο του 2006/'07 όταν και ανήκε στην Εσπανιόλ, κάτι που σίγουρα, μπορεί να παίξει ρόλο στην τελική επιλογή του Ισπανού τεχνικού.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ