ΠΑΟΚ

Στη λίστα και ο Περόνε

Στη λίστα και ο Περόνε
Περόνε

Το όνομα του Εμάνουελ Περόνε, προστέθηκε στην λίστα του Γιώργου Παράσχου για τον ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου

Το όνομα του Περόνε, που είχε απασχολήσει και πέρσι το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ, ήταν ένα από αυτά που συζητήθηκαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στην συνάντηση του Γιώργου Παράσχου με την διοίκηση της ΠΑΕ. Μεγάλο εμπόδιο όμως την στιγμή αυτή αποτελεί το γεγονός ότι ο Αργεντινός δένεται με συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Για το λόγο αυτό τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πρόταση απόκτησής του μόνο στην περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος άλλος φορ κατά κύριο λόγο στην ευρωπαϊκή αγορά.
Η συγκεκριμένα αναζήτηση βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα υπήρχε λόγος να γίνει στην περίπτωση που ο Μάρτσιν Μίετσελ θα είχε αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που του κατατέθηκε τις προηγούμενες μέρες. Αύριο εξάλλου αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος Ελιονάρ που εφόσον μείνει ελεύθερος από την ομάδα του θα αποκτηθεί.

Κατά τα άλλα στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά τις περιπτώσεις των Μπρούνο Τσιρίλο και Βλάνταν Ίβιτς μετά την τελευταία επικοινωνία με τον κοινό τους εκπρόσωπο, Ίλια Ίβιτς. Ο πρώτος εκτός της πρότασης του ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του σίγουρα αυτή της Μπενφίνα και της Κατάνια ενώ όσον αφορά τον δεύτερο κριτήριο θα αποτελέσει το αν θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Όσο για την ουγγρική τριπλέτα που απασχολεί τον ΠΑΟΚ; Εξελίξεις για τον Λάτσκο αναμένονται από την Πέμπτη αφού την Τετάρτη ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων της Ουγγαρίας και δεν αποκλείεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις αλλά ακόμα και την υπογραφή του συμβολαίου του. Από εκεί και πέρα τον Μπέλα Μπάλοκ της ΜΤΚ είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν χθες στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης κόντρα στην Εθνική μας μέλη της τεχνικής ηγεσίας του «Δικεφάλου» όχι όμως και τον Βάσκο Τάμας εξαιτίας του ότι έμεινε εκτός αποστολής.

Τέλος στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να εξετάζουν τον Αργεντινό χαφ που τους έχει προταθεί ενώ έχουν ξεκινήσει έρευνα και μάλιστα εξονυχιστική στην Ιβηρική χερσόνησο και ιδιαίτερα στην Ισπανία με στόχο να εντοπισθεί κεντρικός αμυντικός και επιθετικός ως εναλλακτικές λύσεις των παραπάνω βασικών του επιλογών τη στιγμή αυτή.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ