ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη λίστα και οι "πιτσιρικάδες"

Στη λίστα και οι "πιτσιρικάδες"
Νίνης- Μπουτζίκος

Οι Νίνης, Μπουτζίκος, Τσίγκας, Χαραλαμπίδης στη λίστα για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ

Eπιβράβευση για Νίνη, Μπουτζίκο

Ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ συνεχίζει να αγωνίζεται και στις τρεις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, ΟΥΕΦΑ). Για το λόγο αυτό όσοι βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι απόλυτα απαραίτητοι.

Θέση στην ομάδα μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα ανεξαρτήτως ονόματος και ηλικίας με πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και μάλιστα την τραβάει με όλη του τη δύναμη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις αλλαγές στη σύνθεση του Παναθηναϊκού για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Δικαιολογημένα ο Κώτσιος βρίσκεται εκτός λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον έχει αφήσει έξω πολλούς μήνες τώρα. Ο έταιρος που έμεινε εκτός είναι ο Άντριτς ο οποίος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και φέτος δεν έχει βοηθήσει πολύ.

Τις θέσεις τους πήραν ο πολλά υποσχόμενος Θανάσης Τσίγκας και ο Χαραλαμπίδης που επέστρεψε στην ομάδα έξι μήνες μετά την παραχώρηση του ως δανεικός στον ΠΑΟΚ.

Δυο νέα ακόμα πρόσωπα όμως προστέθηκαν στο ευρωπαϊκό ρόστερ του "τριφυλλιού". Και αυτά δεν είναι άλλα από του Σωτήρη Νίνη και του Νίκου Μπουτζίκου. Γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει ο κύριος Μουνιόθ στα νεαρά παιδιά που πρόσφατα προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Οι δυο "μπόμπιρες" με την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά τους έχουν κερδίσει τους πάντες εντός ομάδας, αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η ένταξη τους στις λίστες για το ΟΥΕΦΑ είναι απλά η επιβράβευση για την προσπάθεια τους αλλά και την αξία τους.

Πολλά προβλήματα ενόψει Τούμπας

Μπορεί οι "πράσινοι" να προκρίθηκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου αλλά ο χθεσινός αγώνας με τον ΠΑΟΚ άφησε κάποιες πληγές ανοικτές για την ομάδα. Ο Γιάννης Γκούμας αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και είναι αμφίβολος για το ματς της Τούμπας.

Ο Νίλσον αντικαταστάθηκε γιατί ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Νίνης αγωνίστηκε με ίωση. Τέλος, ο Σαλπιγγίδης αποχώρησε με παγοκύστη από τα αποδυτήρια. Ωστόσο η κατάσταση των τριών θα εκτιμηθεί αύριο και μόνο τότε θα μπορεί να γνωρίζει ο Βίκτορ Μουνιόθ ποιους θα μπορεί να υπολογίζει για τι κρίσιμο ματς στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τ' άλλα, χαλάρωμα περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι "πράσινοι" μετά το ζέσταμα έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας και σουτ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Έκι Γκονζάλες, Βίκτορ Σάντσεθ, Φίλιππος Δάρλας, Θανάσης Τσίγκας, Ηλίας Κώτσιος και Άντονι Σέρίτς.

Συνυπολογίζοντας όλα αυτά είναι ευκόλως αντιληπτό πως ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Μακεδονία με ουκ ολίγα προβλήματα και με εντεκάδα που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ