PREMIER LEAGUE

Στη λίστα της Νιούκαστλ ο Μανωλάς

Στη λίστα της Νιούκαστλ ο Μανωλάς
INTIME SPORTS

Τον Κώστα Μανωλά παρακολουθεί στενά η Νιούκαστλ, η οποία ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του σε περίπτωση που φύγει ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι. Τσέκαρε τον Έλληνα αμυντικό ο Άλαν Πάρντιου στο Παρίσι.

Τη ζωή χωρίς τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι προετοιμάζουν οι άνθρωποι της Νιούκαστλ. Ο Αργεντινός επιχείρησε να αποχωρήσει στην περσινή μεταγραφική περίοδο, αφού επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, και οι άνθρωποι της Νιούκαστλ δε το έχουν συγχωρήσει. Αυτή τη στιγμή θέμα αποχώρησής του δεν έχει τεθεί, όμως, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει τον Ιανουάριο, καθώς ο Κολοτσίνι εξακολουθεί να θέλει να γυρίσει στην Αργεντινή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η "τουν" έχει βγει στην αγορά για στόπερ και μία από τις πρώτες της επιλογές όπως αναφέρει και η "Chronicle" είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο Άλαν Πάρντιου, μάλιστα, βρέθηκε την Τετάρτη στο "Παρκ Ντε Πρενς", προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τον 22χρονο, για τον οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και οι Τότεναμ, Σάντερλαντ και Φούλαμ.

Από εκεί και πέρα, η ίδια πηγή αναφέρει πως πρώτος στόχος του Πάρντιου για την άμυνα ήταν ο Ντούγκλας της Τβέντε, ο οποίος επέλεξε τη Ντινάμο Μόσχας, ενώ ο Άγγλος τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη και για τον Τζέιμς Τόμκινς της Γουέστ Χαμ.

Παρακολουθείστε την 13η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (01/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ