ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη "μάχη" και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα για την καμπάνια του γηπέδου

Στη "μάχη" και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα για την καμπάνια του γηπέδου

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενεργοποιήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο θέμα του νέου γηπέδου και στην καμπάνια που ξεκινά, προκειμένου να κινητοποιηθεί ακόμα περισσότερος κόσμος.

Η θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό είναι κενή και στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να έρθουν σε οριστική συμφωνία με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, προκειμένου να αναλάβει αυτό το νευραλγικό και ιδιαίτερο πόστο στην ομάδα.

Μάλιστα, επειδή στην ΠΑΕ θέλουν όσο τίποτα να πάει καλά η καμπάνια για το γήπεδο της Λεωφόρου και να κινητοποιηθεί όλο και περισσότερος κόσμος, θα βάλει στο... παιχνίδι και τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έχει μεγάλο έρεισμα στις τάξεις των φιλάθλων.

Έτσι, λοιπόν, θέλουν να είναι ενεργός στις δράσεις για τη νέα Λεωφόρο και σύμφωνα με το "Goal" στο "τριφύλλι" θέλουν να έρθει στην Αθήνα και να πάρει μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ στις16 Μαΐου.

Ακόμα και αν δεν καταφέρει να έρθει στην χώρα μας, δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στην εκπομπή μέσω skype, κάτι που φανερώνει ότι στον Παναθηναϊκό θέλουν να χρησιμοποιήσουν το "βαρύ χαρτί" που ακούει στο όνομα Ζιλμπέρτο Σίλβα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ