ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Καστίγιο(;)

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Καστίγιο(;)
Καστίγιο

Την ύπαρξη συμφωνίας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακού και Καστίγιο αποκαλύπτει στη σημερινή της έκδοση αγγλική εφημερίδα

Στην Αθήνα βρίσκονται δύο απεσταλμένοι της Σίτι προκειμένου να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της μετεγγραφής, όπως επισημαίνει η αγγλική εφημερίδα, μιας και ο Σβεν Γκόραν Έρικσον τον θεωρεί απαραίτητο για την δόμηση της νέας του ομάδας.
Λίγο πριν το καθοριστικό ραντεβού του Καστίγιο με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, φαίνεται ότι υπάρχει οργασμός επαφών, μιας και ατζέντηδες του μέσου του Ολυμπιακού, φέρονται σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα να έχουν επικοινωνήσει τόσο με την Τσέλσι, όσο και με την Ρεάλ Μαδρίτης για να βρει μια καλύτερη ομάδα από ότι η αγγλική.

Η μόνη ανησυχία που εκφράζεται στη Σίτι είναι η εκπεφρασμένη άποψη του Καστίγιο να αγωνιστεί σε σύλλογο μεγαλύτερου βεληνεκούς αλλά ο Έρικσον θεωρεί ότι ο Μεξικανός διεθνής θα πρέπει να δει τη Σίτι σαν σκαλοπάτι στην καριέρα του και θα πειστεί τελικά να μετακομίσει στην Αγγλία.

Είναι πάντως πρώτη φορά από τότε που άρχισε η σαπουνόπερα της μετεγγραφής του Καστίγιο που μία εφημερίδα γράφει για οριστική συμφωνία, επικαλούμενη τις πληροφορίες της από Αγγλία.

Μάλιστα το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Καστίγιο ήθελε να βρει ένα μεγαλύτερο σύλλογο και οι μάνατζερ του ήρθαν σε επαφή με την Τσέλσι και την Ρεάλ Μαδρίτης τις τελευταίες 48 ώρες για να διαπιστώσουν αν υπάρχει ενδιαφέρον.

Ωστόσο σύμφωνα πάντα με την "Mirror" τα χρήματα που προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι και ο νέος της ιδιοκτήτης Θάσκιν Σιναβάτρα την έκαναν φαβορί στην κούρσα για την απόκτηση του.

"Ο Καστίγιο είχε πάντα φιλοδοξίες να αγωνιστεί στις καλύτερες ομάδες αλλά καμία από αυτές δεν τον θέλει άμεσα", αναφέρεται ακόμη και συμπληρώνεται:

" Μπορεί να δεχτεί την περίπτωση να αγωνιστεί στην Σίτι αν το δει ότι μπορεί να αποτελέσει βήμα για ακόμη μεγαλύτερη μετεγγραφή.

Ειρωνικά μάλιστα έχασε την ευκαιρία στο παρελθόν να αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς όταν ήταν νέος δεν μπορούσε να πάρει άδεια εργασίας αλλά δεν έχει πρόβλημα με αυτό πια και παράλληλα διαθέτει και ελληνικό διαβατήριο.

Τώρα η Σίτι είναι απελπισμένη να ολοκληρώσει τη μεγαλύτερη μετεγγραφή της με τον Καστίγιο να πλαισιώνει τον Ιταλό Ρολάντο Μπιάνκι. Ο Καστίγιο ήταν σταρ στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα και το στυλ του αρέσει στους οπαδούς της "Σίτι".
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ