ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στη "Μεγάλη Κυρία" ο Ιακουίντα

Στη "Μεγάλη Κυρία" ο Ιακουίντα
Ιακουίντα

Ο Βιτσέντζο Ιακουίντα είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους ενόψει Serie A

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη "βέκια σινιόρα" έχει πάρει φωτιά. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" η ομάδα του Τορίνο, απέκτησε από την Ουντινέζε τον Βιτσέντζο Ιακουίντα αντί οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.
Ο διεθνής επιθετικός θα φορά τη φανέλα της Γιούβε για τέσσερα χρόνια, ενώ στην ομάδα του Ούντινε θα πάει ως αντάλλαγμα ο Μικέλε Παλούτσι, ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους και για την ώρα είναι παίκτης της Άσκολι.

Ο Ιακουίντα είναι η τρίτη μετεγγραφή της "Μεγάλης Κυρίας", μετά τους Ζντένεκ Γκριγκέρα από τον Άγιαξ και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς από τη Μπάγερν.

Θέλει και Κανουτέ

Ο μετεγγραφικός οργασμός όμως δε σταματά εδώ. Σύμφωνα με την "Tuttosport" οι διοικούντες τον ιστορικό σύλλογο της γείτονος χώρας, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας και τον Φρέντι Κανουτέ από τη Σεβίλλη.

Μάλιστα είναι διατεθημένοι να παραχωρήσουν ως αντάλλαγμα τον Νταβίντ Τρεζεγκέ για τον επιθετικό από Μάλι.

Ακόμη, συζητήσεις για την απόκτηση κι άλλων ποδοσφαιριστών γίνονται καθημερινά. Ονόματα όπως αυτά των Μάρτινς της Νιούκαστλ και Αλού Ντιαρά της Λιόν αποτελούν βασικούς στόχους της Γιουβέντους.

Εξάλλου ο μάνατζερ του Μπουφόν τόνισε πως προτού συναντηθούν οι δύο πλευρές, ο παίκτης του δε θα πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του, ρίχνοντας το μπαλάκι στη διοίκηση της ομάδας για το θέμα παραμονής του κορυφαίο πορτιέρο στον κόσμο στην ομάδα του Ντέλε Άλπι.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ