ΙΩΝΙΚΟΣ

Στη Νεάπολη με Ξάνθη

Στη Νεάπολη με Ξάνθη
ΙΩΝΙΚΟΣ

Στο γήπεδο της Νεάπολης, το Σάββατο 3 Μαρτίου, θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ιωνικού με την Ξάνθη για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Μετά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου Νίκαιας και της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων Πειραιά, συντάχτηκε Πρακτικό, σύμφωνα με το οποίο δίδεται η άδεια διεξαγωγής αγώνων (σ.σ με κλειστή τη θύρα 1-2) και ενημερώθηκε αμέσως η Super League, η οποία όρισε να γίνει το ματς Ιωνικός-Ξάνθη στη Νεάπολη.
Για τον σκοπό αυτό η Super League, απέστειλε προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, το Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας το ακόλουθο έγγραφο που υπογράφει ο Εκτελεστικός Διευθυντής Πατρίκ Κομνηνός: " Κύριοι σας επισυνάπτουμε σημερινά έγγραφα της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής, Δήμου Νίκαιας καθώς και Πρακτικό εκθέσεως της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Βάσει των παραπάνω, επιτρέπεται η διεξαγωγή του αγώνα ΙΩΝΙΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια της 24ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2007, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 03/03/2007 και ώρα έναρξης 16.45, στο γήπεδο της Νεάπολης, με την προϋπόθεση ότι, με ευθύνη της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, οι θύρες 1 και 2 θα παραμείνουν κλειστές

".

Κατόπιν τούτου, στον αγώνα με την Ξάνθη θα ανοίξουν οι θύρες 3, 4, 5, 6 και ίσως η 7-8 αν παρουσιαστούν μεμονωμένοι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν το Σάββατο στις 14.00 και θα διαθέτουν εισιτήρια για τις προαναφερόμενες θύρες, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 1-2, θα καθίσουν στη θύρα 6.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (θύρα 3), 15 ευρώ (θύρα 6) και 20 ευρώ (θύρα 7-8). Η θύρα 4 λειτουργεί ως οικογενειακή κερκίδα.











TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ