ΙΩΝΙΚΟΣ

Στη Νίκαια ο Τσουκαλάς

Στη Νίκαια ο Τσουκαλάς
New Image

Στην 11η μεταγραφή για την τρέχουσα περίοδο, προχώρησε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός

Η απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα προέκυψε μετά την απόφαση του κ. Μπάριος να αποδεσμευτεί ο Αργεντίνος, Γκιγέρμο Ερνάντο και να δοθεί δανεικός ο νεαρός πορτιέρο, Αχιλλέας Παλάσκας.
Ο Τσουκαλάς έχει γεννηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 1983, έχει ύψος 1.87 μ και βάρος 79 κιλά, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ανδρούτσο Γραβιάς, όπου αγωνίστηκε ως βασικός στους 30 από τους 32 αγώνες του βορείου ομίλου της Γ' εθνικής κατηγορίας. Εχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη στο Χαϊδάρι και τον Αγιο Δημήτριο.

Εξάλλου, ο νεαρός αμυντικός του Ιωνικού, Μωυσής Τριανταφυλλίδης, θα συνεχίσει την καριέρα του αγωνιζόμενος, ως δανεικός για ένα χρόνο, στον Αιολικό Μυτιλήνης και η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Κουτρουβίνο για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια. Μετά και τον δανεισμό του Τριανταφυλλίδη, παραμένουν σε εκκρεμότητα οι περιπτώσεις των Χατζηφούντα, Σταμπούλογλου, Παλάσκα, Λαπατά και Γκριφίσια, για τους οποίους η ΠΑΕ εξετάζει με προσοχή τις προτάσεις που έχει ήδη δεχθεί.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός ολοκλήρωσε τις απαραίτητες εργασίες για την επισκευή της κερκίδας στη θύρα 1-2 και αύριο το πρωί θα έχει στα χέρια της, από τον Δήμο, το παραχωρητήριο για τη χρήση του γηπέδου της Νεάπολης.

Τέλος, υπενθυμίζεται στους φιλάθλους του Ιωνικού ότι από τα γραφεία της ΠΑΕ (Δάφνης 5 & Βουρνόβα, Κορυδαλλός), μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο. Οι κάρτες διαρκείας, κοστίζουν 500 ευρώ για τη θύρα 5 (επισήμων), 100 ευρώ για τη θύρα 3 και 50 ευρώ για τη θύρα 3, τιμές οι οποίες είναι κατά 50% μειωμένες σε σχέση με αυτές που ίσχυαν πέρσι και παρά το γεγονός ότι το μπάτζετ του Ιωνικού δεν μειώθηκε, αλλά αντίθετα διατηρήθηκε στα επίπεδα της Super League.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ