PREMIER LEAGUE

Στη Νιούκαστλ και ο Τάουνσεντ

Στη Νιούκαστλ και ο Τάουνσεντ

Μετά τους Τζόντζο Σέλβεϊ και Ανρί Σεβέ, η Νιούκαστλ απέκτησε τον Άντρος Τάουνσεντ από την Τότεναμ με 15.700.000 ευρώ.

Η Νιούκαστλ ενισχύεται σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς μετά τον Τζόντζο Σέλβεϊ από τη Σουόνσι και τον Ανρί Σεβέ από τη Μπορντό, απέκτησε και τον Άντρος Τάουνσεντ από την Τότεναμ με 15.700.000 ευρώ.

Στην μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία, η Νιούκαστλ έχει πραγματοποιήσει δυο μεταγραφές με την τρίτη να είναι ο Τάουνσεντ. Ο Άγγλος εξτρέμ δεν υπολογιζόταν στην Τότεναμ μετά τον τσακωμό που είχε με τον προπονητή φυσικής κατάστασης και είχε "εξοστρακιστεί" στην Κ-21. Φέτος έκανε μόνο τρεις εμφανίσεις, ως αλλαγή, δυο φορές στο Europa League και μια στο "Capital One" με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Τα μόνα που απομένουν προκειμένου ο Τάουνσεντ να είναι και επίσημα παίχτης των "ανθρακορύχων" είναι να περάσει να ιατρικά τεστ (θα γίνουν την Τετάρτη 27/1) και να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Ο ίδιος ο Τάουνσεντ είδε δηλώσει στο "Sky Sports" όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ: "Μόλις ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ ήταν η μοναδική ομάδα στην οποία ήθελα να πάω".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ