ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη NOVA οι πρώτοι αγώνες ΠΑΟ και ΟΣΦΠ για το CL

Στη NOVA οι πρώτοι αγώνες ΠΑΟ και ΟΣΦΠ για το CL
κάμερα

Η NOVA θα μεταδώσει τους αγώνες του ΠΑΟ στην Πράγα με τη Σπάρτα και του ΟΣΦΠ στην Μπρατισλάβα

Η NOVA θα μεταδώσει σε απ' ευθείας σύνδεση από την πρώην Τσεχοσλοβακία τους πρώτους αγώνες των δύο "αιωνίων" για την γ' προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το θρίλερ που παίχτηκε τις τελευταίες μέρες είχε εν τέλει αίσιο τέλος, δεδομένου ότι καρποφόρησαν οι διαπραγματεύσεις του συνδρομητικού καναλιού με την κυπριακή εταιρεία, που είχε αγοράσει τα δικαιώματα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.
Έτσι το βράδυ της Τρίτης στις 21.00 θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της Σπάρτα Πράγας με τον Παναθηναϊκό, ενώ την ίδια ώρα το βράδυ της Τετάρτης θα παρακολουθήσουμε και το παιχνίδι της Σλόβαν Μπρατισλάβα με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της NOVA αναφέρει τα εξής:

"Η NETMED HELLAS Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Σπάρτα Πράγας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η αναμέτρηση Σπάρτα Πράγας - ΠΑΟ, θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 28/07 στις 21:00 από το novasports1.

Η NETMED HELLAS Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπαρατισλάβας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η αναμέτρηση Σλόβαν Μπαρατισλάβας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη 29/07 στις 21:00 από το novasports1"










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ