SERIE A

Στη Ρόμα μέχρι το 2011 ο Μεξές

Στη Ρόμα μέχρι το 2011 ο Μεξές
New Image

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους "τζαλορόσι" ο Γάλλος αμυντικός, ενώ αντίθετα ο Κριστιάν Κίβου φαίνεται ότι διάλεξε... Ίντερ

Η ομάδα της "αιώνιας πόλης" αναγνώρισε με αυτή την κίνηση την προσφορά του 25χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού στην ομάδα (προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με 27 συμμετοχές-3 τέρματα στο Καμπιονάτο), ο οποίος θα κερδίζει για κάθε έτος συμβολαίου το ποσό των 2,5 εκ.ευρώ, συν μπόνους 500.000 ευρώ για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.
"Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα. Ήξερα ότι η σχέση μου με τη Ρόμα ήταν μακροχρόνια. Όταν υπογράφεις και παίζεις για μία ομάδα, δεν θέλεις σίγουρα να φύγεις μετά από δύο μόλις σεζόν.

Η Ρόμα είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και θα παλέψουμε για να κερδίσουμε σημαντικά αποτελέσματα από εδώ και στο εξής",

τόνισε στις δηλώσεις του ο Μεξές, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα Κίβου, με τον παρτενέρ του στα μετώπισθεν της Ρόμα να δείχνει πως έχει επιλέξει την Ίντερ ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

"Θα απογοητευτώ αν φύγει, είναι ένας ταπεινός και ήρεμος παίκτης. Σε αυτή την περίπτωση θα τους ευχηθώ καλή τύχη και θα του ζητήσω να επιστρέψει στην ομάδα", ήταν το σχόλιό του.

Ο Μεξές μένει, οδεύει προς Μιλάνο ο Κίβου
Αναφορικά με το θέμα της παραμονής ή μή του Κίβου στην ομάδα μίλησε και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την φυγή του Ρουμάνου από την Ρώμη.

"Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του. Φαίνεται ότι είναι πολύ απασχολημένος αυτές τις ημέρες, και οι υποχρεώσεις του τον εμποδίζουν να μου απαντήσει στο τηλέφωνο. Αν φύγει θα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα γιατί είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας".

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το στρατόπεδο της Ίντερ, ο Ρουμάνος μπακ, που τις προηγούμενες ημέρες είχε απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Ρόμα, έχει ήδη βάλει την υπογραφή του, μέσω τους εκπροσώπου του, σε προσύμφωνο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ιταλίας, που θα του αποφέρει 4,5 εκ.ευρώ ετησίως, συν 500.000 ευρώ από κάποια μπόνους.









TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ