ΑΓΓΛΙΑ

Στη Σουόνσι ο Κωνσταντόπουλος

Στη Σουόνσι ο Κωνσταντόπουλος
dimi1

Παίκτης της Σουόνσι θα είναι τουλάχιστον για ένα μήνα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Ο "Dimi" παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Κόβεντρι προκειμένου να ξαναβρεί την φόρμα του.
Ο βασικός τερματοφύλακας της ουαλικής ομάδας, Ντόρους Ντε Βρίες τραυματίστηκε την περασμένη Τρίτη στο ματς με την ΚΠΡ με συνέπεια ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ να βγει στην αγορά για την απόκτηση γκολκίπερ.

Ο Κωνσταντόπουλος αναμένεται να δώσει μάχη για την θέση του βασικού με τον 19χρονο, Αρτούρ Κρίσιακ που επίσης παραχωρήθηκε από την Μπέρμιγχαμ.

" Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Ντίμι στο 'Λίμπερτι Στέιντιουμ. Είναι μέρος του Βρετανικού παιχνιδιού εδώ και χρόνια και σε ηλικία 29 ετών βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Είναι πεινασμένος για επιτυχία και αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο του, που είναι η εθνική Ελλάδας. Ελίζουμε να τον βοηθήσουμε, αποτελεί σπουδαία προσθήκη στην ομάδα μας" τόνισε ο προπονητής της Σουόνσι, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Από την πλευρά του, ο πρώην γκολκίπερ της Χάρτλπουλ δήλωσε: " Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Έχω αγωνιστεί στο 'Λίμπερτι Στέιντιουμ' πολλές φορές και το διασκέδασα.

Είναι πρώτης γραμμής στάδιο και απ'όσο θυμάμαι η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Πρόκειται για έναν μεγάλο και καλό σύλλογο. Ήμουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, αλλά επανήλθα και είμαι έτοιμος να διεκδικήσω θέση βασικού".










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ