ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην 11άδα του Ζαγοράκη και ο Sokratis

Στην 11άδα του Ζαγοράκη και ο Sokratis
INTIME SPORTS

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας και νυν Ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, παραχώρησε συνέντευξη στο "europarl.europa.eu" για το Μουντιάλ.

Μπορεί πλέον να δίνει τις μάχες του για την Ελλάδα μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά για χρόνια τίμησε την "γαλανόλευκη" και μόχθησε στο χορτάρι για να έρχονται επιτυχίες και διακρίσεις. Από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής μας ομάδας ο Θοδωρής Ζαγοράκης, του ζητήθηκε από το "europarl.europa.eu" να δώσει τα φώτα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο "Ζαγόρ" μίλησε για το φαβορί του Μουντιάλ, έδωσε την ιδανική ενδεκάδα του Μουντιάλ, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ απάντησε και για τα σχέδιά του για τον αθλητισμό στην Ευρώπη.

Η ιδανική 11άδα:

Τερματοφύλακας: Τιμπό Κουρτουά (Βέλγιο)

Αμυντικοί: Φίλιπ Λαμ (Γερμανία), Σέρχιο Ράμος (Ισπανία), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ελλάδα), Νταβίντ Λουίζ (Βραζιλία).

Μέσοι: Αντρές Ινιέστα (Ισπανία), Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία), Άνχελ Ντι Μαρία (Αργεντινή).

Επιθετικοί: Λουίς Σουάρες (Ουρουγουάη), Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή), Έντιν Ντζέκο (Βοσνία).

Ερωτηθείς για το φαβορί του τουρνουά, απάντησε πως βλέπει την Βραζιλία να έχει τον πρώτο λόγο, εξηγώντας πως έχει καλή ομάδα, με καλή άμυνα και παίζει στην έδρα της, ενώ μνημόνευσε και την Γερμανία.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα σχέδιά του για τον ευρωπαϊκό αθλητισμό, δίνοντας βάση στη μάχη κατά της βίας και του ρατσισμού και πως πρέπει να υπάρξει επένδυση σε αυτή την προσπάθεια για την καταπολέμηση του φαινομένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ