ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο!

Στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο!
λεονάρντο

Ανακοίνωσε Λεονάρντο για 5 χρόνια. "Ευχαριστώ τον Θεό ήθελα να πολύ να έρθω", είπε ο Βραζιλιάνος άσος

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε την είδηση χθες λέγοντας πως... "είμαστε ένα κλικ μακριά από τον Λεονάρντο" και σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ήδη ξεκινήσει από τη Λιβαδειά με κατεύθυνση τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι, καθώς νωρίτερα ειδοποιήθηκε ότι η δουλειά με την Ένωση έκλεισε και πρέπει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο Λεονάρντο πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και υπέγραψε το πενταετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, μ' ένα συνολικό ποσό που θα αγγίξει το 1 εκατομμύριο Ευρώ. Οι αποδοχές του θα αυξάνονται κλιμακωτά κατ' έτος αρχίζοντας από περίπου 200.000 Ευρώ.

Ο Λεβαδειακός θα λάβει ως αποζημίωση ένα ποσό της τάξης των 800.000 Ευρώ, όπως σας είχε ενημερώσει το SPORT 24 από την περασμένη εβδομάδα. Τα χρήματα αυτά θα καταβληθούν σε δύο δόσεις των 400.000 Ευρώ, ενώ η ομάδα της Λειβαδιάς είναι πιθανό να κρατήσει για λογαριασμό της κι ένα ποσοστό 40% επί ενδεχόμενης μεταπώλησης του παίκτη σε άλλη ομάδα. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που απομένει να διευκρινιστεί.

Είναι προφανές πως ο Λεονάρντο θα παρουσιαστεί επίσημα στον κόσμο της ΑΕΚ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα λίγο πριν την έναρξη του σπουδαίου φιλικού αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Και ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που επισπεύσθηκαν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης τούτης της πολύκροτης μεταγραφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Leonardo Rodrigues Pereira, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών".

Λεονάρντο: "Φοβήθηκα αλλά όλα πήγαν καλά"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Λεονάρντο στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν έκρυψε την χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ευχαρίστησε τον Θεό, ενώ υπογράμμισε πως είχε άγχος για την μετακίνησή του στην Ένωση.

"Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ήθελα πάρα πολύ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Θανόπουλο και τον αντιπρόεδρο τον κ.Αθηνή, για την εμπιστοσύνη τους.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μπάγεβιτς που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όπως ο κόσμος της ΑΕΚ, έτσι κι εγώ είχα πολύ άγχος για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Φυσικά τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε την ΑΕΚ πάντα ψηλά. Γιατί εκεί πρέπει να είναι.

Κάποιες φορές φοβήθηκα ότι δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και όταν διάβαζα αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς τελείωσαν όλα όπως ήθελα και θέλω να δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο, με γκολ και νίκες. Με τη βοήθεια βέβαια, που θα έχω από τους νέους μου συμπαίκτες.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το σίριαλ που εξελίχθηκε τόσο καιρό. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα θέλω να τους δίνω χαρά στο γήπεδο και να πηγαίνουν στα σπίτια τους νικητές".


















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ