ΑΕΚ

Στην αποστολή Γκέντσογλου, Άλβες

Στην αποστολή Γκέντσογλου, Άλβες
ομαδικη προπονηση μπαγεβιτς

Γκέντσογλου και Άλβες προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην 20μελή αποστολή για την Τούμπα (21/3, 19.00)

Ο Έλληνας αμυντικός υποβλήθηκε την Παρασκευή σε ακτινογραφία, η οποία ήταν καθαρή και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Πορτογάλος που προπονήθηκε κανονικά. Ο Άλβες αν και δεν πονάει πλέον είναι σχεδόν απίθανο να δώσει το παρών στον αγωνιστικό χώρο καθώς απουσιάζει από τις προπονήσεις περίπου δέκα ημέρες.
Αντιθέτως ο Σάββας Γκέντσογλου έχασε μόλις μία προπόνηση και αυτή όχι όλη (της Πέμπτης) και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός πήρε και τον Γρηγόρη Μάκο ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και κρίθηκε έτοιμος από το τεχνικό επιτελείο.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Άλβες, Μαιστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου.

Στην προπόνηση της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν βίντεο με τον Ντούσκο να σημειώνει αρκετά πράγματα τα οποία θα πρέπει να προσέξουν οι κιτρινόμαυροι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο και έδωσαν ραντεβού για τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στην τελευταία προπόνηση πριν τη ομάδα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Γκρέταρσον: "Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται"

Ενθουσιασμένος με την προοπτική να δουλέψει στην ΑΕΚ δηλώνει ο Άρναρ Γκρέταρσον. Ο Ισλανδός διατηρεί ευχάριστες αναμνήσεις από την περίοδο 1997-2000 όταν αγωνιζόταν στην "Ένωση" και έρχεται πλέον να βοηθήσει τον σύλλογο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

" Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με κανέναν, αν και εφόσον καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία με την ομάδα, δεν θα έρθω για να δημιουργήσω ρήξεις και κόντρες, αλλά για να βοηθήσω την ΑΕΚ να γίνει καλύτερη και να επιτύχει τους στόχους της", τόνισε με δηλώσεις του στο "Goal".

Ο 38χρονος Άρναρ Γκρέταρσον θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες να οριστικοποιήσει εκτός απροόπτου την συνεργασία του με την ΑΕΚ, ενώ δεν απογοητεύεται από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η oμάδα τα τελευταία χρόνια.

O Μιχάλης Παυλής στο Kid & Family Art Festival

O Μιχάλης Παυλής εκπροσώπησε την ΑΕΚ στο Kid & Family Art Festival που διοργανώνεται αυτό το τριήμερο (19-21 Μαρτίου) στον «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, σε μια μεγάλη εκδήλωση για το παιδί και την οικογένεια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας παραβρέθηκε σήμερα στο ειδικά διαμορφωμένο σταντ της ΑΕΚ, όπου για περίπου μία ώρα έδωσε αυτόγραφα στα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και έβγαλε φωτογραφίες.


















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ