ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην αποστολή και ο Νάστος

Στην αποστολή και ο Νάστος
INTIME SPORTS

Η κατάσταση του Βαγγέλη Νάστου παρουσίασε θεαματική βελτίωση και ο Παράσχος τον πήρε στην αποστολή για το ματς της Τούμπας με την συμμετοχή του να ξεκαθαρίζει λίγες ώρες πριν το ματς.

Η παρουσία του Βαγγέλη Νάστου στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη μετά την ανακοίνωση της από τον Γιώργο Παράσχο. Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου είχε ένα ελαφρύ τράβηγμα αλλά η κατάσταση του παρουσίασε θεαματική βελτίωση και έτσι ο έμπειρος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην 20άδα. Το αν είναι η όχι σε θέση να παίξει θα ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μετά το μίτινγκ που θα γίνει με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Περιστερίου.

Πλην του Νάστου ο Γιώργος Παράσχος πήρε στην αποστολή 20 συνολικά ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Φάμπιο, Θεολόγου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ