ΙΩΝΙΚΟΣ

Στην αποστολή ο Κωνσταντινίδης

Στην αποστολή ο Κωνσταντινίδης
New Image

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον αγώνα με τον Εθνικό

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Βαζάκας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Μπαρτζώκα, Λουκινί, Οικονόμου, Πουλόπουλο, Ζωγραφάκη, Φαμπίνιο, Μακόρ, Προχορένκοφς, Μελαμπιανάκη, Βουρεξάκη, Γκούτμαν, Κωνσταντινίδη, Ουκάρ, Ξενίδη, Τόσκα, Γκρανέρο, Σίμο και Νατσούρα.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από πολύ καιρό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στις 11 Μαρτίου 2007 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο και στις 22 Μαρτίου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο. Ωστόσο, ο διεθνής επιθετικός του Ιωνικού αποθεραπεύτηκε πλήρως και μετά από επτά μήνες και 9 ημέρες συμπεριλήφθηκε και πάλι στην αποστολή.

Στο μεταξύ, ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι ήταν το νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση του Ιωνικού. Γνωρίστηκε με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τους συνεργάτες του και έγινε δεκτός με "πειράγματα" και φιλική διάθεση από τους συμπαίκτες του, αυτούς δηλαδή που υπήρχαν και στο περσινό ρόστερ.

O παίκτης θα γυμνάζεται κάθε πρωί (πριν την προπόνηση της ομάδας) με τον γυμναστή Νίκο Καφέτζη στο Γκολφ της Γλυφάδας, προκειμένου να βελτιωθεί η αερόβια κατάστασή του. Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα.

Οσον αφορά το "μέτωπο" των τραυματιών, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Γκόγκας και τα οποία πήραν στα χέρια τους σήμερα οι υπεύθυνοι του Ιωνικού ήταν άριστα και ο ψηλόσωμος επιθετικός, ο οποίος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, από τη Δευτέρα θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε σήμερα και ο Κιμπικούλα, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τη θλάση στο δικέφαλο και είναι έτοιμος να επιστρέψει και αυτός στην ενεργό δράση. Ο Παβιό, που βγήκε χθες από το νοσοκομείο, ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση και γυμνάστηκε ελαφριά, τρέχοντας γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, απόντες ήταν ο άρρωστος Ηλιόπουλος και ο Κοτίτσας που κάνει φυσικοθεραπείες και ασκήσεις στο γυμναστήριο.










TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ