ΑΕΚ

Στην αποστολή ο Λαγός, έκπληξη από Κοζώνη

Στην αποστολή ο Λαγός, έκπληξη από Κοζώνη
ΛΑΓΟΣ

Στην αποστολή - για πρώτη φορά - συμπεριελήφθηκε ο Παναγιώτης Λαγός. Έκπληξη 10 εκατ. ευρώ από τον Κοζώνη!

Ο Παναγιώτης Λάγος θα βρίσκεται για πρώτη φορά μέσα σε αυτή, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά φέτος. Ο αριστερός μέσος της Ένωσης αγωνιζόταν με την ομάδα Νέων μετά τον τραυματισμό του και πλέον ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.
Εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα έμειναν οι Άρσε, Ιορτνάκε, Χουανφράν με τον Μπάγεβιτς να δείχνει πως δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους και την προσπάθειά τους.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σερβοέλληνας τεχνικός συνέχισε τα… μαθήματα τακτικής για την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας αλλά και της επιθετικής ανάπτυξης. Όσον αφορά τα πλάνα για το ντέρμπι των Δικεφάλων οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι πολλές.

Σίγουρα θα απουσιάσει ο τραυματίας Γιάχιτς και την θέση του θα πάρει ο Γρηγόρης Μάκος, ενώ ακόμα μία θέση «παίζει» στην τριπλέτα πίσω από τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Το 4-2-3-1 θα παραμείνει από τη στιγμή που ο Νέμεθ είναι τραυματίας παρ’ ότι η ΑΕΚ δείχνει να δυσκολεύεται στην δημιουργία φάσεων.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σεπαστιάν Σάχα, με τους Αραούχο, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς και Καράμπελα στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά. Στην μεσαία γραμμή ο Καφές με τον Μάκο θα έιναι τα δύο αμυντικά χαφ με τους Μαντούκα, Σκόκο και Χέρσι να βρίσκονται μπροστά τους. Στις δοκιμές που έχει κάνει ο Μπάγεβιτς χρόνο συμμετοχής με τους βασικούς έχει πάρει και ο Γκερέιρο αντι του Χέρσι.
Οι Γιάχιτς και Νέμεθ έκαναν προπόνηση μόνοι τους στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι οι εξής: Σάχα, Λούκατς, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Καφές, Μάκος, Ταχτσίδης, Χέρσι, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Παυλής, Γκέντσογλου, Λαγός.

Έκπληξη 10.000.000 από τον Κοζώνη

Όπως σας ενημέρωσε την Τετάρτη τα μεσάνυχτα το SPORT 24 ο Χαράλαμπος Κοζώνης έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο και μαζί τα αποδεικτικά στοιχεία για τα εκατομμύρια που προτίθεται να βάλει στην ΠΑΕ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στις 10 Ιανουαρίου.

Ο επιχειρηματίας από το Σικάγο όμως είχε ακόμα μία έκπληξη. Αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν πως εμφάνισε 19.000.000 ευρώ, τα οποία είναι για την ΑΜΚ, αλλά δεν ήταν μόνο αυτά. Ο Κοζώνης στα τραπεζικά έγγραφα που έστειλε στον Νοτιά εμφάνισε αλλά 10.000.000 ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για άλλες οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ αλλά και για μεταγραφές!

Πλήθος σκάουτερ στο ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών Ευρωπαϊκών συλλόγων οι οποίοι ψάχνουν για ποδοσφαιριστές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Χέρτα και άνθρωπος των Γερμανών θα είναι στα επίσημα το Σάββατο. Αλλά δεν θα είναι ο μόνος.

Όπως έχουν ήδη ενημερώσει την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν σκάουτερ από την Μάντσεστερ Σίτι, την Αταλάντα, την Έβερτον, τη Τζένοα, την Ουντινέζε και την αυστριακή Σάλτσμπουργκ.

Η οργάνωση «Κόσμος χωρίς πολέμους» στο ΟΑΚΑ

Εκπρόσωποι της οργάνωσης «Κόσμος χωρίς πολέμους», θα παρευρεθούν το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
Η συγκεκριμένη οργάνωση ξεκίνησε στις 2 Οκτώβρη 2009 την πρώτη Παγκόσμια Πορεία για την Ειρήνη και τη ΜηΒία, από το Wellington της Νέας Ζηλανδίας και θα καταλήξει στις 2 Γενάρη 2010 στη Punta de Vacas της Αργεντινής.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει και συμμετέχει στην προσπάθειά της, όπως κάνουν και αρκετές μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Η Μπαρτσελόνα και η Μάλαγα από την Ισπανία, η Ίντερ από την Ιταλία, η Μπόκα Τζούνιορς και η Ρίβερ Πλέιτ από την Αργεντινή και πολλές άλλες.
Για να ενημερώνεστε για την Πορεία και να δηλώσετε την υποστήριξή σας ή και τη συμμετοχή σας στις επιμέρους διαδρομές, κλικάρετε: www.kosmosxorispolemous.gr για την ελληνική ιστοσελίδα και: www.theworldmarch.org για την παγκόσμια ιστοσελίδα.































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ