ΙΩΝΙΚΟΣ

Στην αποστολή ο Προχορένκοφς

Στην αποστολή ο Προχορένκοφς
προχορενκοφς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού

Όπως δήλωσε χθες και ο Μίλτος Σαπάνης, πρόκειται για έναν εξαιρετικής κρισιμότητας αγώνα, από τον οποίο ο Ιωνικός πρέπει να πάρει με κάθε θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ συναγερμός έχει σημάνει και μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας. Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Βαζάκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βουρεξάκη, Γκόγκα, Ξενίδη και Πούτα, καθώς επίσης και τον τιμωρημένο Φαμπίνιο. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή ο Λετονός διεθνής επιθετικός, Αντρέις Προχορένκοφς, μετά από συζήτηση που είχε με τον προπονητή του και τη διαβεβαίωση που έδωσε ότι μπορεί και θέλει να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά, οι παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Ιωνικού για το ματς με την Κέρκυρα, είναι οι Μπαρτζώκας, Τσουκαλάς (τερματοφύλακες), Οικονόμου, Πουλόπουλος, Μακόρ, Προχορένκοφς, Λοϊζίδης, Γκούτμαν, Κωνσταντινίδης, Φοντάτο, Ουκάρ, Τόσκας, Γκρανέρο, Νατσούρας, Μανουσάκης, Σαπάνης, Ονουάτσι και Λαζανάς.

Το Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον αδόκητο χαμό της Βούλας Κανελλάκη, μητέρας των ιδιοκτητών του Ιωνικού, θα γίνει την Κυριακή στις 12.00 στο νεκροταφείο του Σχιστού και συγκεκριμένα στον οικογενειακό τάφο όπου αναπαύονται ο Νίκος και η Βούλα Κανελλάκη.



TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ