ΑΡΗΣ

Στην αποστολή ο Βελλίδης

Στην αποστολή ο Βελλίδης
INTIME SPORTS

Η εικόνα που παρουσίασε ο Μάρκος Βελλίδης στην σημερινή προπόνηση του Άρη είχε σαν αποτέλεσμα ο Γιάννης Μιχαλήτσος να τον συμπεριλάβει στους 20 της αποστολής του παιχνιδιού της Δευτέρας στην Βέροια.

Παρόντος του Μάρκου Βελλίδη θα ταξιδέψει αύριο η αποστολή του Άρη για την Βέροια και το παιχνίδι της Δευτέρας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Μία εξέλιξη που ήταν αποτέλεσμα της εικόνας που είχε παρουσιάσει ο τερματοφύλακας του Άρη στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Παρόλα αυτά όλα δείχνουνε πως ο Βελλίδης δεν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Άρη καθώς δεν είναι 100% έτοιμος με τον Σωκράτη Διούδη να αποτελεί την επιλογή του Μιχαλήτσου για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Καστοριανός τερματοφύλακας του Άρη εξάλλου δεν ήθελε να λείψει από το σημαντικό και ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας. Έτσι και αφού συνομίλησε με τον προπονητή του και έχοντας το ΟΚ του γιατρού της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή και του προπονητή τερματοφυλάκων Θόδωρου Κάντα συμπεριλήφθηκε στους 20 της αποστολής.

Αναλυτικά την αποστολή του Άρη αποτελούνε οι: Διούδης, Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης και Ψυχογιός.

Εν τω μεταξύ εκτός των τεσσάρων γραμμών η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν μπορεί να βρει την χρυσή τομή του συμβιβασμού της στην εκκρεμότητα που έχει απέναντι στον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας τον διεθνή Μιχάλη Σηφάκη.

Στον διεθνή Κρητικό τερματοφύλακα – νυν της Σαρλερουά - έχει επιδικαστεί το ποσό των 988.000 ευρώ και δείχνει να μην δέχεται να συμβιβαστεί παρά μόνο με ένα ποσό που αγγίζει τις 750.000 ευρώ. Πλέον απομένει να φανεί αν θα υπάρξει ανατροπή της κατάστασης στην νέα συνάντηση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Αντιθέτως σε πολύ καλό κλίμα έγιναν οι κουβέντες με τους Ευθύμη Κουλουχέρη και Νίκου Λαζαρίδη και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφούν οι σχετικές συμφωνίες.

Τέλος ο πρώην τεχνικός του Άρη Μάκης Κατσαβάκης κινήθηκε δικαστικά για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του που αφορά το ποσό των 19.130 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ