ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην αποστολή του ημιτελικού ο Καμαρά

Στην αποστολή του ημιτελικού ο Καμαρά
INTIME SPORTS

Ο Ανρί Καμαρά απολογήθηκε στη διοίκηση για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο και συμπεριλήφθηκε από τον Γιώργο Δώνη στην αποστολή του Ατρομήτου για τον επαναληπτικό του Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Περασμένα, ξεχασμένα... Άλλωστε οι συνθήκες που δημιουργούνται ενόψει της κρίσιμης και συνάμα ιστορικής αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα κρίνει την πρόκριση ή όχι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ το απαιτούν.

Ο Ανρί Καμαρά... ζήτησε συγγνώμη για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει μία μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (σ.σ. είχε χτυπήσει στην τελευταία προπόνηση τον Αθανασίου) και το οποίο του είχε κοστίσει με αποκλεισμό από την αποστολή, ενώ πλήρωσε το πρόστιμο που προέβλεπε ο εσωτερικός κανονισμός.

Ο Σενεγαλέζος άσος λοιπόν, υπολογίζεται κανονικά για το σπουδαίο παιχνίδι της Τετάρτης καθώς ο τεχνικός του Ατρομήτου τον συμπεριέλαβε στα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή που θα ταξιδέψει στον Βόλο για τον επαναληπτικό του Βόλου.

" Ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου, δεν το ήθελα", είπε απολογούμενος ο Καμαρά ενώπιον διοίκησης αλλά και εν συνεχεία στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η αποστολή: Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Δάρλας, Καραγκούνης, Καραλής, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Αθανασίου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές το πρωί θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τον Βόλο.

Τέλος, οι Μιχαηλίδης και Μπαζίνσκι θα συνεχίσουν (σ.σ. Τρίτη και Τετάρτη), το πρόγραμμα τους στην Αθήνα υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ