ΑΡΗΣ

Στην Αργεντινή για Νασούτι ο Κόντης

Στην Αργεντινή για Νασούτι ο Κόντης
νασουτι

Στην Αργεντινή ο Κόντης για Νασούτι. Αποδοκιμασίες στους ποδοσφαιριστές και αποθέωση Κούπερ

Η απουσία του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, από το χθεσινό Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ δεν ήταν τυχαία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Αργεντινή με σκοπό να κλείσει την υπόθεση Νασούτι.
Τα δεδομένα για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό είναι λίγο έως πολύ γνωστά, αφού ο παίκτης αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Άρη από την Ρίβερ Πλέιτ και στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα ύψους 1 εκ. δολαρίων, που μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως αν το θελήσουν όπως και θέλουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ είναι να ρίξει το ύψος της ρήτρας του συμβολαίου του Νασούτι όσο το δυνατόν πιο χαμηλά με αυτός να ήταν και ο βασικός λόγος του ταξιδιού του Κόντη στην Αργεντινή.

Αποδοκιμασίες στους ποδοσφαιριστές

Η αποστολή της ομάδας του Άρη αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας λίγο μετά τα μεσάνυχτα (0:30), χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Εκεί το πούλμαν περίμεναν περίπου 200 φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους στείλουν μήνυμα αφύπνισης εν όψει της συνέχειας του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ. Την ίδια ώρα αποθέωσαν τον Κούπερ και του ζήτησαν να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει το έργο του.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ