ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα και ο Πίντο

Στην Αθήνα και ο Πίντο
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Αντρέ Πίντο ο οποίο θα πραγματοποιήσει την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Δεύτερη συνεχόμενη άφιξη μέσα σε ένα 24ώρο για τον Παναθηναϊκό με τον 23χρονο Αντρέ Πίντο ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο του Ζεσουάλδο Φερέιρα να έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Τριφυλλιού.

Η πτήση που μετέφερε τον Πίντο έφτασε λίγο μετά τις 8.20μ.μ. στο "Ελ. Βενιζέλος" και λίγα λεπτά αργότερα ο 23χρονος αμυντικός έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα των αφίξεων.

Συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του και αρκετά χαμογελαστός ο Πορτογάλος αμυντικός αναχώρησε μαζί με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Στράτο Σωπήλη ο οποίος τον παρέλαβε.

Ο Πίντο όπως και ο Σισοκό την Τρίτη δεν έκανε ούτε αυτός δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ύστερα από σχετική εντολή.

Ο 23χρονος αμυντικός κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο ενώ την Πέμπτη το πρωί θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Να τονίσουμε ότι οι πράσινοι θα αποκτήσουν τελικά με αγορά τον Πίντο και όχι ως δανεικό με τους "δράκους" βέβαια να κρατάνε ποσοστό μεταπώλησης και δικαιώματα πάνω στον παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ