ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Εντογιέ

Στην Αθήνα ο Εντογιέ
Εντογιέ, Παναθηναϊκός

Στην Αθήνα ο Εντογιέ, ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις. "Πράσινος" για 4 χρόνια, αν περάσει τις εξετάσεις

Ο πανύψηλος (1μ. 86 εκ.) επιθετικός μέσος της Ακαντέμικα συμφώνησε σε όλα με τους "πράσινους" και ήρθε στην Αθήνα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, συνοδεία του μάνατζερ του Αρτούρ Φερνάντες και χωρίς τον Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος προφανώς .
Ο Αφρικανός μέσος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και έφυγε απο το "Ελ. Βενιζέλος" έτσι ώστε να περάσει απο τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ την Τρίτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "πράσινους".

Ο Εντογιέ είναι ο πρώτος παίκτης από την Σενεγάλη που θα φορέσει την φανέλα με το "τριφύλλι" ενώ όπλα του είναι ταχύτητα και το δυνατό σουτ. Ο 22χρονος θεωρείται από τους ανερχόμενους παίκτες του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ηρθε παρέα με τον "Κατσούρ"

Στην ίδια πτήση μαζί με το νέο απόκτημα των "πράσινων" βρέθηκε και ο χθεσινός του αντίπαλος, Κώστας Κατσουράνης. Ο Ελληνας μέσος της Μπενφίκα μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία και λίγο πριν το ραντεβού των διεθνών αντιλήφθηκε στην αίθουσα αφίξεων τη μαζική παρουσία δημοσιογράφων (λόγω και των αφίξεων των αποστολών Μίλαν, Λίβερπουλ και Εντογιέ) και αποχώρησε από άλλη έξοδο.

Το προφίλ του Εντογιέ

ΟΝΟΜΑ: Νταμέ Εντογιέ
ΘΕΣΗ: Μέσος
ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 21/2/1985
ΧΩΡΑ: Σενεγάλη
ΟΜΑΔΑ: Ακαντέμικα Κοΐμπρα
ΥΨΟΣ: 1,86 μ.
ΒΑΡΟΣ: 81 κιλά
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ
2003-04 Ζαν Ντ' Αρκ
2004-05 Ζαν Ντ' Αρκ
2005-06 Ζαν Ντ' Αρκ, Αλ Σαντ
2006-07 Ακαντέμικα 25, 4

Εν αναμονή και άλλων εξελίξεων


Οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, η διάδοχη κατάσταση στο θέμα του προπονητή και οι διορθωτικές κινήσεις του ρόστερ αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό.

Οι εξελίξεις αναμένενται ραγδαίες αυτή την εβδομάδα προκειμένου να αρχίσει και επίσημα ο σχεδιασμός της νέας ομάδας που θα έχει στόχο αποκλειστικά την κορυφή.

Το τελευταίο αντίο...


Την Παρασκευή μπαίνουν οι τίτλοι τέλους στην σύντομη θητεία του Βίκτορ Μουνιόθ, με τον Ισπανό τεχνικό μετά την εβδομάδα προπονήσεων να ολοκληρώνει την παρουσία του ως τεχνικός στο "τριφύλλι" με τον αποχαιρετισμό στην Παιανία, σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο 50χρονος τεχνικός θα δώσει εκτός απρόοπτου την σκυτάλη στον πρώην τεχνικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κ. Πεσέιρο, στον οποίο οι πληροφορίες συγκλίνουν ως το μεγάλο φαβορί.

Τρείς απουσίες και μια προσθήκη

Μπορεί στο στρατόπεδο της Παιανίας να κινούνται σε ρυθμούς... μεταγραφικούς ωστόσο οι υποχρεώσεις των προπονήσεων συνεχίζονται και πάλι. Οι "πράσινοι" απομένουν και τυπικά (αν δεν αλλάξει κάτι) τέσσερις μέρες για να ολοκληρώσουν τις προπονήσεις και να μείνουν ελεύθεροι.

Απόντες από την σημερινή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας ήταν οι Ιβανσιτς, Μόρις, που έφυγαν για τις υποχρεώσεις με τα εθνικά αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, αλλά και ο Σωτήρης Νίνης που είναι στην αποστολή της εθνικής Νέων. Απο την Τετάρτη αναμένεται να αποχωρήσουν και οι Ελληνες διεθνείς ενόψει των αναμέτρήσεων στο Παγκρήτιο με Ουγγαρία και Μολδαβία.

Οι υπόλοιποι παίκτες μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα έκαναν ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα. Μετά από αρκετές μέρες πάντως κανονικά προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Βίκτορ, Τσίγκας και Δάρλας.

Αντίθετα, απών ήταν ο Ρικάρντο Μπόβιο που βρίσκεται στη Βραζιλία εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος και ενδεχομένως να αποτελέσει και παρελθόν, αφού δεν δέχθηκε την μείωση των αποδώχών του από την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Κλήση και για Μόρις


Μετά τους Σέριτς, Ιβανσιτς, Νίλσον, Γκαλίνοβιτς και Ελληνες διεθνείς ήρθε η σειρά του Νοτιοαφρικάνου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Nασίφ Μόρις να κληθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για τον εντός έδρας αγώνα εναντίον του Τσαντ που θα γίνει στις 2 Iουνίου.


Αντριτς: "Θα φύγω..."


Δεν του δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες και δυσαρεστημένος από την φετινή του παρουσία ο Σρνταν Άντριτς μιλώντας σε κροατική εφημερίδα, προανήγγειλε την αποχώρησή του από το "τριφύλλι".

" Θα φύγω από τον Παναθηναϊκό. Δεν έπαιξα καθόλου τη φετινή χρονιά και είναι σίγουρο ότι θα φύγω. Θέλω να γυρίσω στη Χάιντουκ, που ενδιαφέρεται για μένα και μου έχει κάνει πρόταση ", υποστήριξε ο Κροάτης μέσος.


















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ