ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Κούτσιακ

Στην Αθήνα ο Κούτσιακ
alvesreal

Tελειώνει θετικά του Κούτσιακ. Αισιόδοξος ο Φερέρ για πρόκριση. Χωρίς Άλβες η Σεβίλλη

Όπως είναι γνωστό η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την Ζίλινα σε ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι και το ΟΚ του παίκτη. Συγκεκριμένα ο Κούτσιακ ζήτησε να δει από κοντά τις συνθήκες ζωής στην Αθήνα για να δει αν μπορεί να προσαρμοστεί.
Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη έχει συζητηθεί και όλα έχουν συμφωνηθεί από πριν, απλά ο παίκτης ήθελε να έχει άποψη για τη νέα του... ομάδα. Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης δεν θα έχει πρόβλημα και σήμερα αναμένεται να "κλείσει" θετικά η υπόθεση του τερματοφύλακα έστω και 5 μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Πιστεύει στην πρόκριση ο Φερέρ


Ο Σέρα Φερέρ δεν έχει σταματήσει να τονίζει στους παίκτες του πως η πρόκριση απέναντι στην Σεβίλλη μπορεί να επιτευχθεί. Ο ισπανός τεχνικός, παρά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι είναι αισιόδοξος και το ίδιο θέλει για τους παίκτες του.

"Τα πράγματα έπειτα από την εξέλιξη του πρώτου αγώνα μπορεί να δείχνουν και να είναι δύσκολα, όμως όλοι πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οφείλουμε να πιστέψουμε στην πρόκριση και να την κυνηγήσουμε. Η Σεβίλλη είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν είναι ανίκητη. Είναι σε καλή φόρμα, αλλά εμείς θα το παλέψουμε. Αυτό που ψάχνουμε στη ρεβάνς με τη Σεβίλλη παραμένει το ίδιο: η επίτευξη ενός γρήγορου γκολ. Αυτός ο στόχος μας δεν αλλάζει. Αν σημειώσουμε πρώτοι ένα γκολ, θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης".


Η τεράστια καταστροφή που υπέστη η χώρα σόκαρε όλη την ομάδα. Ο Σέρα Φερέρ αναφέρθηκε στην τραγωδία της Ελλάδας και τόνισε πως πρέπει η ομάδα να παίξει και ίσως να δώσει και κάποια χαρά στους πληγέντες.

"Η Ελλάδα δοκιμάζεται από μία μεγάλη συμφορά, από μία μεγάλη τραγωδία. Πρέπει να είμαστε με τη σκέψη μας κοντά στους ανθρώπους που όλες αυτές τις ώρες δοκιμάζονται. Να νιώθουμε τον πόνο τους και να το δείχνουμε.
Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται αυτές τις ώρες, αυτές τις δύσκολες ημέρες ένα παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει διασκέδαση, χαρά και ευχάριστες συγκινήσεις στον κόσμο. Δυστυχώς είναι δύσκολο τόσο για εσάς τους Έλληνες όσο και για εμάς τους ξένους που δουλεύουμε εδώ. Εμείς θα αγωνιστούμε (αύριο) και ίσως να μπορέσουμε να δώσουμε και κάποια χαρά".
είπε στους παίκτες του ο 54χρονος προπονητής.

Έξω Αρουαμπαρένα και Μπαρμπούδης


Η ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεση της τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα για τα παιχνίδια με την Σεβίλλη και τη Βέροια για το πρωτάθλημα. Ο έμπειρος ακραίος μπακ κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης υπέστη τράβηγμα και αποφάσισε να μην συνεχίσει την προπόνηση. Αυτός είναι και ο πρώτος μυϊκός τραυματισμός στην καριέρα του!

"O ποδοσφαιριστής Martin Arruabarrena, στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, ένιωσε ένα ξαφνικό σφίξιμο στην περιοχή των οπίσθιων μηριαίων δεξιά. Ο ποδοσφαιριστής μετέβη άμεσα στο IAΣΩ General, όπου του έγινε υπερηχητική εξέταση από τον γιατρό της ομάδας κ. Γιάννη Λεβάκο. Στον υπέρηχο δεν φάνηκε μυϊκή θλάση αλλά διαπιστώθηκε απλό "τράβηγμα" στην κάτω μυοτενόντια περιοχή του δεξιού δικεφάλου μηριαίου. Στον παίκτη χορηγήθηκε αντιφλεγμονώδης αγωγή και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή. Η αποχή του υπολογίζεται σε περίπου μια εβδομάδα", αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Χρήστος Μπούρμπος. Σήμερα στις 18:30 η τελευταία προπόνηση ενώ μισή ώρα νωρίτερα η συνέντευξη Τύπου του Σέρα Φερέρ.

Στο μεταξύ και ο Μπαρμπούδης μπήκε στην λίστα τραυματιών για τη φετινή χρονιά. Ο 19χρονος δεξιός μπακ υπέστη θλάση και όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν:

"Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Μπαρμπούδης κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης ένιωσε έναν έντονο πόνο στη μεσότητα των οπίσθιων μηριαίων αριστερά. Κλινική εξέταση και υπερηχογραφικός έλεγχος που έγινε στο ΙΑΣΩ General από τον γιατρό της ομάδας κ. Γιάννη Λεβάκο, έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού στο μεσαίο τρίτο του ημιτενοντόδους. Ο παίκτης θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και ενδυνάμωσης. Η αποχή του υπολογίζεται σε 3 – 4 εβδομάδες".



Στην Αθήνα η αποστολή της Σεβίλλης

Βαρύ ήταν το κλίμα κατά την άφιξη της αποστολής της Σεβίλλης ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η σοβαρή κατάσταση του Αντόνιο Πουέρτα ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Σεβίλης, μετά τα καρδιακά επεισόδια που υπέστη το περασμένο Σάββατο και κατά την διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Χετάφε (4-1), αποτέλεσε την αιτία.

Παράλληλα όμως μπορεί ο Χουάντε Ράμος να τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για να ταξιδέψει στην Αθήνα, ωστόσο ο Ντάνιελ Άλβες δεν παρουσιάστηκε τη Δευτέρα(27/8) στο αεροδρόμιο για την αναχώρηση προς την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η κόντρα του με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να συνεχίζεται.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής με αυτό τον τρόπο εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη μη πώληση του στην Τσέλσι, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας απέρριψε την πρόταση των Κυπελλούχων Αγγλίας. Η ενέργεια αυτή πάντως προκάλεσε την οργή του προέδρου της Σεβίλλης Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο που τόνισε:

" Ο Ντάνιελ Άλβες επέδειξε ασέβεια απέναντι στους συμπαίκτες του και το σύλλογο. Αρνήθηκε να ταξιδέψει με την ομάδα που τον πληρώνει, κάτι που είναι αντιεπαγγελματικό. Σίγουρα θα τιμωρηθεί".



Απών θα είναι και ο Πουέρτα που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του καθώς του γύρισε η γλώσσα στο 29΄του αγώνα με τη Χετάφε. Αρχικά συνήλθε αλλά όταν πήγε στα αποδυτήρια υπέστη καρδιακή προσβολή και διεκομίστει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Την αποστολή της Σεβίλλης αποτελούν οι: Πάλοπ, Ντε Σάνκτις, Ντάνιελ Άλβες, Χίνκελ, Μοσκέρα, Ντραγκουτίνοβιτς, Εσκουντέ, Χάβι Ναβάρο, Μπουλαρούζ, Φάτσιο, Ντούντα, Καπέλ, Χεσούς Νάβας, Ντε Μιούλ, Ρενάτο, Μαρτί, Μαρέσκα, Κεϊτά, Πόουλσεν, Αντριάνο, Λουίς Φαμπιάνο, Κανουτέ, Κερζάκοφ, Σεβαντόν.

Την αποστολή των Σεβιγιάνων, συνοδεύει ο Δήμαρχος της πόλης, Σαντεθ Μοντεσερίν και περίπου 100 φίλαθλοι της ομάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Στέφανο Φαρίνα που έχει σφυρίξει ξανά την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Μονακό στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο του 2003 με την ήττα τον κιτρινόμαυρων με 4-0.

O Ιταλός Φαρίνα σφυράει στο ΟΑΚΑ

Ο Στέφανο Φαρίνα θα είναι ο «άρχοντας» του αυριανού αγώνα της ΑΕΚ με τη Σεβίλη στο ΟΑΚΑ, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο του Γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αλεσάντρο Στανιόλι και Τζιόρτζιο Νικολάι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο.










































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ