ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Αθήνα ο Σεβιγιάνο για τη λύση Ουσέρο - Ατρόμητου

Στην Αθήνα ο Σεβιγιάνο για τη λύση Ουσέρο - Ατρόμητου
Ουσέρο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέχρι το Σάββατο (14/5) ευελπιστούν στον Ατρόμητο να έχουν λύσει τη συνεργασία τους με τον Φερνάντο Ουσέρο. Στην Ελλάδα ο εκπρόσωπός του, Ντομίνγκο Σεβιγιάνο. Λίγα πράγματα από τον Ρουμάνο Πετελέου,.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Ντομίνγκο Σεβιγιάνο, που εκπροσωπεί τον Φερνάντο Ουσέρο του Ατρόμητου. Η διοίκηση της περιστεριώτικης ΠΑΕ είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό ατζέντη, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία με τον 32χρονο μέσο.

Έως το Σάββατο (14/5) οι άνθρωποι του Ατρόμητου ευελπιστούν να συμφωνήσουν με την πλευρά του Ίβηρα χαφ, ώστε να τερματιστεί το συμβόλαιό του. Σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής ζητήσει ένα σωρό χρήματα για να μείνει ελεύθερος, τότε δεν αποκλείεται να ανατραπούν τα δεδομένα και να παραμείνει στους "κυανόλευκους".

Πάντως στον Ατρόμητο έχουν εκφράσει την πρόθεση να "χωρίσουν" και με άλλους ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συζητήσεις για "εκκαθαρίσεις". Σε ό,τι έχει να κάνει με τον 23χρονο Ρουμάνο δεξιό μπακ, Αντρέι Πετελέου, δεν έδειξε ότι αξίζει να υπογράψει και το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει.

Υ.Γ.: Ο Σεβιγιάνο, επί τη ευκαιρία του ταξιδιού του στην Αθήνα, έκανε και μια... βόλτα από την Τρίπολη, όπου εξακολουθεί να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση του Αστέρα.

Photo Credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ