ΠΑΟΚ

Στην Αθήνα ο Βεζυρτζής

Στην Αθήνα ο Βεζυρτζής
Βεζυρτζης

Νέος μαραθώνιος επαφών αναμένεται να αρχίσει από σήμερα με την κάθοδο του Νίκου Βεζυρτζή στην Αθήνα

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Άκη Τρυφωνίδη λίγο μετά από την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ όπου συζήτησαν για την κατάσταση στην ομάδα.

Για αύριο μάλιστα η νέα διοίκηση έχει προγραμματίσει να προχωρήσει σε νέες πληρωμές προς παίκτες και προσωπικό μοιράζοντας συνολικά ένα ποσό της τάξης των 230.000 ευρώ που θα αντιστοιχεί σε μισθούς, δόσεις συμβολαίων αλλά και πληρωμή του δώρου των Χριστουγέννων.

Χτες εξάλλου ο Νίκος Βεζυρτζής συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Πανθρακικού, Γιάννη Γκιτζίδη, με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο για μία συνεργασία των δύο ομάδων με την προοπτική ο ΠΑΟΚ να δίνει παίκτες στον Πανθρακικό χρησιμοποιώντας τον σαν φυτώριο.

Απάντηση με απειλή



Εν τω μεταξύ χθες έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ η απάντηση του μάνατζερ των Ρεμπόσιο και Ζεγκάρα, ο οποίος ενημέρωσε ότι για να λυθούν τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών ζητά συνολικά 145.000 ευρώ. 80.000 ευρώ για τον Ζεγκάρα (έναντι 60.000 που προσέφερε ο ΠΑΟΚ) και 65.000 για τον Ρεμπόσιο (έναντι 50.000 που προσφέρονταν).

Μάλιστα στην απάντηση αναφέρεται επίσης ότι αν ο ΠΑΟΚ διαφωνεί τότε θα προσφύγουν στην FIFA όπου οι Ρεμπόσιο και Ζεγκάρα θα προσπαθήσουν να βρουν το δίκαιό τους.

Για το λόγο αυτό σήμερα από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένεται να υπάρξει νέα προσφορά δίνοντας 130.000 ευρώ και για τους δύο για να κλείσει το θέμα.

Σε αντίθεση με τους Ρεμπόσιο και Ζεγκάρα ο Διονύσης Χασιώτης φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και για το λόγο αυτό την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει σχετική συνάντηση για το λόγο αυτό.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ