ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ο Ατρόμητος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Αυστρία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ατρόμητος με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας δίνοντας και τρία φιλικά.

Για την Αυστρία και συγκεκριμένα το Μόνταφον αναχώρησε τη Δευτέρα το πρωί η ομάδα του Ατρόμητου προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε ένα μέρος το οποίο το γνωρίζει καλά προκειμένου οι παίκτες του να δουλέψουν σε φουλ ρυθμούς και έχοντας στη διάθεση τους τις καλύτερες εγκαταστάσεις.

Ο Ατρόμητος αναχώρησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας με πτήση για Μόναχο και στη συνέχεια οδικώς με προορισμό το Μόνταφον της Αυστρίας. Το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του Ατρόμητου θα διαρκέσει 9 μέρες όπου θα πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές προπονήσεις με εξειδίκευση στη φυσική κατάσταση και στις τακτικές.

Σε αυτό το διάστημα, ο Ατρόμητος θα παίξει και σε τρεις φιλικούς αγώνες. Στις 11/7 με την Ντόρνμπιρν, στις 14/7 με την Ζυρίχη και στις 17/7 με την Γκρασχόπερς.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Ατρόμητος θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, στις 21 Ιουλίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ