ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην διάθεση του Χάβου ο Κούσας

Στην διάθεση του Χάβου ο Κούσας
Κούσας

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας, τέθηκε στην διάθεση του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Πανιώνιο.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης με τον Πανιώνιο και τα ευχάριστα για τον Μάκη Χάβο ήρθαν από τον Γιώργο Κούσα ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δάχτυλο και τέθηκε στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού διεξήχθη στο EMILEON και εν συνεχεία ο κ. Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο, η οποία αναχώρησε το απόγευμα για την Αθήνα.

Αυτή περιλαμβάνει δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Μπικέι, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Καλί, Μαρτίνες, Πόι, Κούσας, Κουτρομάνος, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σφακιανάκης, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Μπικέι ο MVP

Από εκεί και πέρα ο Αντρέ Μπικέι είναι ο νικητής της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας την 30η αγωνιστική, στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού συγκέντρωσε το 64% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, η ημέρα και το τόπος απονομής του βραβείου θα γίνει γνωστός με νεότερη ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ