ΑΡΗΣ

Στην ελίτ της Ευρώπης

Στην ελίτ της Ευρώπης
INTIME SPORTS

H ΠΑΕ Άρης αποτελεί την τέταρτη ομάδα από την Ελλάδα μετά από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που έγινε δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαιρικών Συλλόγων (ECA-EUROPEAN CLUB ASSOCIATION).

Η αίτηση της ΠΑΕ Άρης εξετάστηκε μαζί με άλλους συλλόγους από την Ελλάδα, αλλά τελικά ήταν η μοναδική που εγκρίθηκε αφού πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Στην Ένωση συμμετέχουν τα κορυφαία club κάθε χώρας στην Ευρώπη και την δεδομένη χρονική στιγμή Πρόεδρος της είναι ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Μάλιστα ήδη ο Άρης έχει προσκληθεί στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου στην Γενεύη, όπου και θα εκπροσωπηθεί από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη, που άλλωστε πραγματοποίησε και όλη την προεργασία της αίτησης για την είσοδο στην Ένωση.

Η λίστα για το UEFA

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την λίστα των ποδοσφαιριστών που απέστειλε στην UEFA για τους αγώνες του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στην πολωνική Γιαγκελόνια.

Πιο συγκεκριμένα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές του: Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Επαγγελματίας ο Κατίδης

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό τον προβιβασμό στην επαγγελματική ομάδα του Γιώργου Κατίδη από τα τμήματα Υποδομών της ΠΑΕ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Αθανάσιου Αθανασιάδη, του εκτελεστικού διευθυντή της, Γιάννη Κόντη, και του γενικού διευθυντή της, Γιώργου Ελευθερούδη. Ο Γιώργος Κατίδης έχει γεννηθεί στις 12-02-1993, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας σε Αυστρία και Ελβετία με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να ανάβει το πράσινο φως για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

«Απίστευτα χαρούμενος»

Ο Κατίδης μετά τις υπογραφές των συμβολαίων του σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης σημείωσε: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος για την εξέλιξη και την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Άρη. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων που μου δίνουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και τον προπονητή της ομάδας κ. Κούπερ για την επιλογή του που με γεμίζει με ευθύνες για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια».

Κλήση σε Βανγκέλι

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο την ΠΑΕ Άρης για την κλήση στην αντίστοιχη εθνική ομάδα του ποδοσφαιριστή Κρίστι Βανγκέλι. Ο παίκτης του Άρη θα ενσωματωθεί στις 9 Αυγούστου με την Εθνική ομάδα της χώρας του για τον διεθνές φιλικό αγώνα κόντρα στο Ουζμπεκιστάν δύο μέρες μετά (11/08) και αναμένεται πίσω στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της 12ης Αυγούστου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ