ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Λεντέσμα

Στην Ελλάδα ο Λεντέσμα
λεντεσμα

Ο Αργεντινός μέσος, Κριστιάν Λεντέσμα έφτασε πριν απο λίγο στην Ελλάδα και δήλωσε πως είναι έτοιμος για τίτλους

Ο 28χρονος Αργεντίνος δεν έκρυψε την ικανοποίηση για το γεγονός πως θα συνεχίσει την καρίερα του στους πρωταθλητές Ελλάδος, λέγοντας: "Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ήρθα για να πάρω τίτλους και ρεβάνς για την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκα στην Ευρώπη. Τώρα είμαι πιο έμπειρος και νιώθω πραγματικά έτοιμος για αυτή την αλλαγή στην καριέρα μου".



Όταν ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με την Αργεντίνικη "παροικία" του Ολυμπιακού και πότε θα μεταβεί στην Αυστρία ο έμπειρος μέσος απάντησε: " Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τους υπόλοιπους Αργεντινούς που βρίσκονται στην ομάδα, όμως θα το κάνω τις επόμενες ημέρες. Δεν γνωρίζω πότε θα φύγω για την Αυστρία".



Τέλος ο Κριστιάν Λεντέσμα ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο αλλά υπάρχει συμφωνία με τους ερυθρολεύκους τονίζοντας συγκεκριμένα: "Δεν έχω υπογράψει ακόμα τώρα θα πάω, αλλά έχω συμφωνήσει. Όλα είναι καλά".



Ίβιτς: "Θα κάνουμε τις κινήσεις μας"



Είναι δεδομένο πάντως πως η μετεγγραφή του Λεντέσμα δεν θα είναι τελευταία για τους Πειραιώτες και αυτό το ξεκαθάρισε και ο Ίλια Ίβιτς με δηλώσεις του στο "Supersport FM" τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές. Από τα φιλικά παιχνίδια και την εικόνα που θα έχουμε θα δούμε πού πονά και αν πονά ο Ολυμπιακός και ανάλογα θα κάνουμε τις κινήσεις μας. Από μένα δεν πρόκειται να μάθετε ποιους παίκτες εξετάζουμε. Εγώ πάντα αποφεύγω να λέω τα ονόματα και όσο μπορώ τα κρατώ μυστικά, ωσότου ολοκληρωθεί μία μεταγραφή".

Σ' ότι αφορά το θέμα του αμυντικού ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων δήλωσε πως δεν ψάχνουν παίκτη σ' αυτή τη θέση τονίζοντας: " Έτσι όπως είμαστε τώρα πιστεύω πως έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στην άμυνα και δεν νομίζω πως είναι άμεση ανάγκη να ενισχυθούμε σε αυτή τη θέση. Από τα φιλικά παιχνίδια όμως θα δούμε αν χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποια θέση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ