ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Ελλάδα την 1η Γενάρη ο Γιόνας Σάντκβιστ

Στην Ελλάδα την 1η Γενάρη ο Γιόνας Σάντκβιστ
Σάντκβιστ-Ατρόμητος-Μάλμε

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου θα βρίσκεται την 1η Γενάρη του 2010 ο Γιόνας Σάντκβιστ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα βρίσκεται ακόμα στη Σουηδία καθώς είναι ακόμα σε ισχύ το συμβόλαιό του με την Μάλμε, το οποίο πάντως εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου.
Ραντεβού τη Δευτέρα

Σε περίοδο διακοπών βρίσκονται από την Τρίτη οι παίκτες του Ατρόμητου οι οποίοι το πρωί πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είναι ελεύθεροι... υπηρεσίας μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (28/12), οπότε ορίστηκε το νέο ραντεβού για προπόνηση.

Μάλιστα, το τεχνικό επιτελείο έδωσε στους παίκτες οδηγίες για τη διατροφή και το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση στο διάστημα των έξι ημερών μακριά από τις προπονήσεις.

Εξάλλου, σήμερα ακολούθησαν θεραπεία οι Μπαζίνσκι και Περόνε, που ένιωθαν ενοχλήσεις μετά από το παιχνίδι της Κομοτηνής, ωστόσο τη Δευτέρα θα δώσουν κανονικά το "παρών" στην προπόνηση.

Επίσης, ο Μαρσέλο Ολιβέιρα αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς του ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ, αγώνα στον οποίο θα εκτίσει επίσης τη δική του ποινή ο Βαγγέλης Νάστος.













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ