LA LIGA

Στην εντατική ο Πουέρτα!

Στην εντατική ο Πουέρτα!
Πουέρτα

Άτυχος στάθηκε ο μέσος της Σεβίλλης, Αντόνιο Πουέρτα, που κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Χετάφε, του γύρισε η γλώσσα

Ο άσος της Σεβίλλης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ και τους συμπαίκτες του και αφού συνήλθε μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια όπου κατέρρευσε εκ νέου με αποτέλεσμα να διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Πουέρτα υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Όσον αφορά το παιχνίδι η Σεβίλλη δεν δυσκολεύτηκε και νίκησε με 4-1 την Χετάφε. Τα γκολ πέτυχαν οι Νάβας (46'), Φαμπιάνο (67'), Κανουτέ (70'), Κερζάκοφ (82') ενώ για την Χετάφε είχε δώσει το προβάδισμα μόλις στο 2' λεπτό ο Ερνάντεθ. Να σημειωθεί πως η Χετάφε είχε το προβάδισμα σε όλο το ημίχρονο αλλά έμεινε με 9 παίκτες πριν από την έναρξη του δευτέρου μέρους λόγω αποβολής του Σόουσα και του Κορτές.

Οι συνθέσεις:


Σεβίλλη: Πάλοπ, Φάτσιο, Ντραγκουτίνοβιτς (53’ Ρενάτο), Χίνκελ, Πουέρτα (31’ Ντούντα), Κεϊτά, Μαρέσκα, Καπέλ, Νάβας, Λουίς Φαμπιάνο, Κανουτέ (71’ Κερζάκοφ).

Χετάφε: Αμποντανσιέρι, Κάτα, Μπελενγκέρ, Κορτές, Λιχτ, Σελεστινί, Νάτσο (46’ Μάριο), Σόουσα, Πάμπλο, Κέπα (31’ Κοτέλο), Ούτσε (66’ Αλμπέρτο).







TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ