ΕΥΡΩΠΗ

Στην εθνική ο Φαν Νίστελροοϊ

Fussball 1. Bundesliga: 2. Spieltag Saison   2010/2011     
Eintracht Frankfurt - Hamburger SV    28.08.2010
JUBEL nach dem Tor zum 1:2 Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV)  
FOTO: Pressefoto ULMER/Claus Cremer
Fussball 1. Bundesliga: 2. Spieltag Saison 2010/2011 Eintracht Frankfurt - Hamburger SV 28.08.2010 JUBEL nach dem Tor zum 1:2 Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV) FOTO: Pressefoto ULMER/Claus Cremer PICTURE-ALLIANCE / PRESSEFOTO UL

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Μπερτ φαν Μάρβαϊκ, κάλεσε στην εθνική ομάδα τον Ρούουντ φαν Νίστελροοϊ, ως αντικαταστάτη του τραυματία, Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Ο 34άχρονος στράικερ δεν ήταν στο Μουντιάλ 2010, αλλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα έβαλε 3 γκολ με το Αμβούργο και ο προπονητής των "Oranje" τόνισε με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να τον αγνοήσει.

Στην Γαλλία ο Λασανά Ντιαρά της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα βοηθήσει τους "τρικολόρ" λόγω τραυματισμού στα δύο πρώτα ματς των προκριματικών του EURO 2012, ενώ ο Λοράν Μπλαν κάλεσε τους Αντονί Ρεβεγιέρ της Λιόν και Γιόαν Καμπάγ της Λιλ, ως αντικαταστάτες.

Νοκ-άουτ τέθηκε και για την Σερβία ο αμυντικός της Τσέλσι, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, όπως και για την Ιταλία ο μέσος της Γιουβέντους, Κλαούντιο Μαρκίζιο, ενώ ο Τσέζαρε Πραντέλι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αντόνιο Κασάνο.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ακτής Ελεφαντοστού, Φρανσουά Ζαουΐ, επιβεβαίωσε πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα σταματήσει από την Ακτή Ελεφαντοστού, τουλάχιστον προσωρινά, καθώς είναι πολύ κουρασμένος.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ